e milionar, dar casa lui e un vw westfalia din 1978

daniel-norrisVi-l imaginați pe Cristiano Ronaldo renunțând la cea mai mare parte din salariul pentru a trăi o viață simplă? Sau pe Messi dormind într-o furgonetă în parcearea unui supermarchet? Sunt lucruri care sunt greu de conceput pentru cei mai mulți oameni. Există însă astfel de personaj, cum este Daniel Norris, jucător la Toronto Blue Jays din Major League Baseball (MLB).

Norris doarme într-o caravană în parcare și primește doar 736 de euro pe lună, deși câștigă circa doua milioane de euro pe an. Cum se poate asta? o explică foarte simplu. ”Esta ca Yin și Yang. Poate fi cam neconvențional, dar mă simt bine cu stilul meu de viață. În realitate sunt mai liniștit așa, sărac.” a mărturisit jucătorul, într-un reportaj realizat de canalul ESPN.

De fapt, Norrris nu a avut niciodată nevoie de multe. O spune chiar el. A crescut în Johnson City (Tennessee), SUA, și și-a petrecut timpul ajutândul pe tatăl său în magazinul de biciclete moștenit de la bunic. [contextly_auto_sidebar id=”rnMzcUIdaHkpuVpQ0QrQJceyWqqK8ciI”]

Repara pene de bicicletă, s-a specializat în reglat spițele la roți. S-a născut într-o familie de clasă medie și s-a comportata ca atare. Și-a petrecut copilăria jucându-se în stradă și colindând munții cu frații lui mai mari și făcând mult sport. În școală a jucat baseball și aici, în 2011 a semnat primul lui contract ca jucător profesionist, de circa două milioane de euro pe sezon. A sărbătorit acea zi cumpărându-și un tricou cu 12 euro.

CITEȘTE CONTINUAREA SI VEZI REPORTAJUL 

Ultima oră

Comentariul meu