cea mai bună parodie după fast & furious 7

parodie fast and furiosCea mai tare parodie a ultimului film din seria Fast & Furious a fost realizată de niște polonezi. În locul lui Toretto și O’Connor apar dublurile lor de la țară și mașinile lor impresionante.

Toate filmele de succes se aleg și cu câte o parodie, iar în cazul seriei, ce a devenit un fenomen și ajuns la numărul șapte, există una făcută de producătorii Scary Movie, numită Super Fast. De data asta însă, polonezii s-au dovedit mai inspirați la bășcălie. Parodia urmează întocmai scenariul din trailerul lui Furious 7, doar că avem de-a face cu niște țărani polonezi în rolul personajelor.
Spre deosebire de trailerul original Fast & Furios 7, care, publicat pe Youtube acum două luni, are 11 milioane de vizualizări, parodia poloneză a fost publicată doar pe 2 aprilie și deja are peste 3 milioane de vizite.
Parodia
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=e2QxvySE94g” splash=”https://i.ytimg.com/vi/e2QxvySE94g/maxresdefault.jpg” caption=”BRZYDCY i WŚCIEKLI – "Fast and Furious" parody (subtitles CC)”]

…și originalul
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=yISKeT6sDOg” splash=”https://i.ytimg.com/vi/yISKeT6sDOg/maxresdefault.jpg” caption=”Furious 7 – Official Theatrical Trailer (HD)”]

Ultima oră

Comentariul meu