a furat o mașină să se plimbe cu ea. ce a urmat e demn de cascadorii râsului!

Scene de tot râsul la Târnava în acest weekend. După câteva pahare de băutură, un tânăr de a prins curaj şi a decis să fure o maşină să se plimbe cu ea prin localitate. Din nefericire pentru el, totul s-a terminat în numai 500 de metri.

masina rasturnata

Un tânăr de 19 ani din Târnava a fost protagonistul unei scene demne de cascadorii râsului, în duminica Paștilor. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta a furat o maşină şi, după 500 de metri, s-a răsturnat cu ea în şanţ. Din fericire acesta s-a ales doar o cu o sperietură şi dosar penal pentru furt şi conducerea unui autoturism fără permis. [contextly_auto_sidebar id=”dqV9qwf6f41Xsf1VUJT3UhNMjVUjUBQu”] Conform oamenilor legii, totul s-a întâmplat duminică, când un bărbat a sunat la poliţie să reclame că i-a fost furată maşina din faţa locuinţei. ” În urma cercetărilor efectuate, la aprox. 500 de m de locuinţa de unde a fost sustras, a fost identificat autoturismul, răsturnat în afara părţii carosabile. Totodată, la faţa locului poliţiştii au identificat un tânăr care a recunoscut faptul că este autorul furtului. Tânărul, în vârstă de 19 ani, domiciliat în localitatea Târnava, a recunoscut faptul că a sustras autoturismul, s-a plimbat cu el pe strada 1 Decembrie din Târnava iar pe fondul pierderii controlului asupra maşinii s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Tânărul nu a suferit vătămări corporale şi se afla singur în maşină. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar autorizaţia de circulaţie provizorie a vehiculului a expirat în data de 04.06.2014. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au explicat oamenii legii.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, precum şi de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

 

Ultima oră

Comentariul meu