update - doi frați au murit înecați într-un lac. unul a alunecat în apă, iar celălalt a încercat să îl salveze

bazinUn minor în vârstă de nouă ani, dat dispărut de familie a sfârșit tragic în cea de a II-a zi de Paște. Băiatul a fost găsit înecat la Iacobeni.

Mai mulți pompieri de la secția ISU de la Agnita au dat curs unui apel venit luni după amiază, prin care se anunța dispariția unui băiețel de 9 ani. [contextly_auto_sidebar id=”9Wujk27QAXnBJZrULL159pviMKuYjkHW”]Familia a cerut ajutorul autorităților pentru căutarea copilului, existând suspiciunea că acesta ar putea să fie înecat într-un bazin.
După mai bine de două ore autoritățile au confirmat tragica bănuială. ”Băiatul a fost găsit decedat într-un bazin de acumulare cu apă”, spun cei de la ISU Sibiu.
Deocamdată se fac cercetări pentru a se stabili exact cum a ajuns copilul în zona în care s-a întâmplat această nenorocire. foto: arhiva

UPDATE – ora 20:45
Conform ultimelor informații au fost găsiți doi minori înecați în bazin. Este vorba de doi frați în vârstă de 10 si 11 ani. Cei doi au mers să pescuiască într-un lac amenajat pe un domeniu privat. Cei doi erau însoțiți de bunica lor. Unul din copii a alunecat în apă, iar celălalt a sărit să îl salveze. Bunica a chemat ajutoare, dar a fost prea târziu pentru cei doi frați. Cei de la ISU i-au găsit pe ambii, înecați în lac.

Ultima oră

Comentariul meu