video foto zăpadă din belșug și liber la schi în păltiniș

paltinis1Sibienii și turiștii care sunt în căutare de zăpadă și pârtii de schi deschise, pot să aleagă liniștit Păltinișul ca destinație de weekend și de Paște. Stratul de zăpadă la peste 1800 de metri este mai mare de 40 de centimetri.

Zăpadă mare și condiții de bune la Păltiniș. Pârtia Onceşti cu o lungime de 1050 metri este funcțională și asta pentru că în ultimele zile a nins din plin și se poate schia în condiții excelente. [contextly_auto_sidebar id=”PG4jSQrHfMUSTcoGc0DdcDv0zG2tMWzc”]
Tariful unei urcări cu telescaunul este de 6 lei. ”Este zăpadă destulă. Se poate schia foarte bine”, ne-a spus tânărul care ne-a pus la dispoziție și filmarea video de mai jos.
Conform Meteo România, stratul de zăpadă măsura vineri dimineață la ora 9, numai puțin de 44 de centimetri grosime.
Pârtia dispune şi de doua Apresski-uri, unul la baza pârtiei, iar celălalt în vârful pârtiei, la staţia de sosire, cu vedere panoramică extraordinară şi terase exterioare, unde turiştii şi iubitorii sporturilor de iarnă se pot servi pe toata durata zilei cu sucuri, cafele, ceaiuri, ciocolată caldă şi mâncare. Programul de functionare este de la 08:00 la 19:00.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=PWqAD3eLZ5k”]
Sursa foto: Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii