video puiul de urs capturat în oraș, adoptat de o familie din sibiu. a fost botezată sasha!

sasha ursoaicaPuiul de urs prins zilele trecute la Sibiu, a fost transferat la Zărnești. O sibiancă a decis să îl adopte și pentru că e vorba de o ursoaică, aceasta a botezat-o Sasha. Noua stăpână este o mare iubitoare de animale.

Sasha! Așa o cheamă pe micuța ursoaică de a fost capturată la Sibiu. Puiul a fost transferat joi dimineață în sanctuatul de urși de la Zărnești, iar pentru că acolo urșii se pot adopta, micuța a avut parte și de o surpriză.[contextly_auto_sidebar id=”tu6hZ2KxQexbCxzQw9TrDjM9GKwRTIV1″]
O sibiancă, alături de fiica sa, a decis să o adopte și i-au pus numele Sasha. Adopția nu înseamnă însă că va putea să ia ursoaica acasă și are mai degrabă un rol simbolic.
”Am văzut anunțul pe internet. Știam de sanctuarul de la Zărnești și am contactat sanctuarul. Le-am spus de puiul de urs. Acolo se pot adopta urși. E vorba de o fetiță. Am botezat-o Sasha și împreună cu fiica mea o adoptăm. Asta înseamnă că plătim o parte din cheltuielie de întreținere de la sanctuarul de la Zărnești. Vom merge să o vizităm acolo. (..) Sunt consultant de meserie. Noi iubim foarte mult urșii în familie. (..) I-am pus acest nume pentru că așa am căzut de acord cu fiica mea”, a spus Daniela Coman, prezentă joi dimineață la grădina zoologică din Sibiu, atunci când Sasha a fost transferată la Zărnești.
Atlfel îngrijitorii de la Zoo suspină după Sasha. ”Ne pare rău un pic. (..) Am îndrăgit-o! S-a calmat și era cuminte. Vorbeam cu ea. Reacționa la vocea mea. Se obișnuise cu mine. O să îmi fie dor de ee. Că e drăgălașă”, a mărturisit omul care s-a ocupat de Sasha în scurta ei vizită de la Zoo Sibiu.
VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO CU SASHA ÎNAINTE SĂ FIE MUTATĂ LA ZĂRNEȘTI

Ultima oră

Comentariul meu