video foto ei sunt cei mai buni 10 elevi ai județului sibiu. au primit premii de 6.000 de euro!

elevi si fodor si klemensCei mai buni zece elevi ai județului nostru, au primit joi premii în valoare de 6.000 euro din partea celor de la E.ON România. Premiul oferit fiecăruia dintre copiii de nota 10 a constat într-un laptop performant.

E.ON România marchează 10 ani de prezenţă pe piaţa locală de energie premiind 100 de elevi cu rezultate excepţionale la învăţătură din 10 judeţe situate în aria sa de activitate.
Proiectul s-a adresat elevilor de elită din clasa a VIII-a care au fost selectaţi pentru a intra în competiţie de către Inspectoratele Şcolare Judeţene pe baza unor criterii de departajare, între care se numără cel de a fi avut media 10 la toate materiile de studiu în primii trei ani de gimnaziu.[contextly_auto_sidebar id=”1k1aHmylWcu7CXMQ9cUpe3rgKaP55VLz”]
Festivităţile de premiere au fost organizate în perioada 6-10 aprilie, care coincide cu cea în care în unităţile de învăţământ din ţară se desfăşoară programul “Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun“.
La Sibiu, festivitatea de premiere a avut loc la Biblioteca Astra, joi,9 aprilie,  în prezenţa a zeci de invitaţi: elevi, părinţi şi cadre didactice. La momentul festiv dedicat celor mai merituoşi copii din judeţul Sibiu au participat reprezentanţi ai autorităţilor locale, E.ON România şi ai Inspectoratului Şcolar al Judeţului Sibiu.
„E.ON susţine performanţa acestor elevi de nota 10 care demonstrează că rezultatele se obţin cu multă muncă, ambiţie şi perseverenţă. Îi felicităm pentru efortul depus şi le dorim mult succes în continuare“, a declarat Victoria Puia, reprezentant al E.ON România.
„Copiii pe care îi premiem astăzi sunt cei mai buni 10 copii ai judeţului Sibiu care au obţinut nu doar note foarte bune ci şi rezultate remarcabile la olimpiade şi concursuri”, a spus la festivitate Christine Manta Klemens, Inspectorul şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar al judeţului Sibiu.
„Ne punem speranţa în aceşti copii deosebiţi şi dorim să felicităm E.ON pentru efortul făcut”, a spus dl Ovidiu Sitterli, Prefectul judeţului Sibiu.
„În numele Consiliului Judeţean, felicit E.ON pentru această iniţiativă lăudabilă de a premia excelenţa”, a declarat Radu Nechit, reprezentantul Consiliului Judeţean.
Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu a declarat: „Apreciez implicarea mediului de afaceri în educaţie iar E.ON demonstrează prin acest proiect ce înseamnă responsabilitatea socială într-o comunitate“.
Premiul oferit de E.ON România fiecăruia dintre copiii de nota 10 de la Sibiu, a constat într-un laptop performant, contravaloarea premiilor acordate fiind de 6.000 de euro.

Lista nominală cu elevii din judeţul Sibiu premiaţi de E.ON România
1. Popa Teodora Cristina – Şcoala Gimnazială Loamneş;
2. Sasu Sabina – Şcoala Gimnazială Nr. 18 Sibiu;
3. Baciu Sebastian Valentin – Şcoala Gimnazială Nr. 8 Sibiu;
4. Cîrstea Daria – Colegiul Naţional “Gh. Lazăr” Sibiu;
5. Ghişe Nicolae Mihai – Colegiul Naţional “Gh. Lazăr” Sibiu;
6. Bischin Maria Andreea – Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu;
7. Boariu Elena Diana – Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu;
8. Poplăcean Iuliana Cornelia – Liceul Teoretic “C. Noica” Sibiu;
9. Şerban Ioana – Şcoala Gimnazială Nr. 4 Mediaş;
10. Bucuţă Victor – Colegiul Naţional “Samuel Von Brukenthal” Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu