primăria licitează lucrări de reparații de 5,5 milioane lei pentru un pachet de nouă străzi. iată lista!

zona strada valea aurieMunicipalitatea sibiană lansează în următoarea perioadă procedurile de licitație pentru achiziția unui contract de lucrări de reparații pentru nouă străzi din Sibiu. Valoarea pachetului este de peste 5,5 milioane lei.

În următoarele zile Primăria Sibiu va promova o procedură de achiziție publică pentru atribuirea contractului de lucrări de reparații pe nouă străzi din cartierele sibiene: Valea Aurie, Sibiel, Crinț, Iazului, Agârbiciu, Daliei, Aleea Crăițelor, Gladiolelor și Ioan Codru Drăgușanu.[contextly_auto_sidebar id=”tLywI2SImOnI8eyRDinp8mr0qUdYqd5J”]
“Primul pachet, licitat în luna martie, s-a concentrat pe cartierul Hipodrom. Acest al doilea pachet include cinci străzi din cartierul Valea Aurie, trei străzi din cartierul Terezian și o stradă din zona bulevardului Victoriei.” (Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului)
Pe străzile menționate se vor repara carosabilul și trotuarele, se vor amenaja guri de scurgere a apelor pluviale și se va reface semnalizarea rutieră. În prezent carosabilul celor nouă străzi este format din plăci de beton. În urma lucrărilor menționate, atât carosabilul cât și trotuarele vor fi amenajate cu asfalt.
Valoarea estimată a lucrărilor pentru întreg pachetul este de 5.531.826,25 lei (fără TVA). După încheierea procedurii de achiziție și atribuirea contractului, termenul de execuție a lucrărilor va fi de 4 luni.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu