video poșta atlassib despre imaginile cu coletele aruncate dintr-o mașină în alta: clipul nu reflectă realitatea!

colete atlassibPoșta Atlassib a publicat pe site-ul oficial un comunicat de presă și imagini în care o angajată explică exact ce s-a întâmplat în opinia acestora, în cazul imaginilor în care se vede cum doi angajați aruncă mai multe colete dintr-o mașină în alta.

Cei de la Poșta Atlassib susțin că acele colete nu erau aruncate așa cum se observă din imagini, ci erau preluate de către alți doi manipulatori.
Iată comunicatul de presă al celor de la Poșta Atlassib.[contextly_auto_sidebar id=”19QTwuIiolaDDEsxwY7pBVUwPDqxhlb0″]
”Clipul în cauză nu reflectă realitatea în privința manipulării trimiterilor poștale de către angajații societății. În filmare se pot observa doi agenți care transferă coletele dintr-o mașină în alta însă nu se poate observa faptul că în mașina din partea stângă a imaginii se află doi alți angajați ai societății care preiau și depoziteaza coletele în mașina de transport. Considerăm că imaginile în cauză au ca scop inducerea în eroare a utilizatorilor de servicii poștale care apelează la serviciile societății POȘTA ATLASSIB CURIER RAPID SRL și considerăm că este condamnabilă preluarea acestora, fără a fi verificate, de unele agenții de presă cu un important impact asupra cetățenilor care pot fi astfel influentați în alegerea furnizorului de servicii poștale.

VEZI AICI IMAGINILE CARE AU SCANDALIZAT OPINIA PUBLICĂ ȘI CIRCULĂ PE INTERNET

Având în vedere faptul că aceste imagini și articole aduc societății un grav prejudiciu de imagine, ne rezervăm dreptul de a acționa în instanță persoanele și/sau instituțiile responsabile. Îi asigurăm pe toți utilizatorii de servicii poștale care apelează la serviciile Societății POȘTA ATLASSIB CURIER RAPID SRL de profesionalismul și seriozitatea de care dăm dovadă în prestarea serviciilor”, se arată în comunicatul de presă.

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=8mdXIyb_taw” splash=”https://i.ytimg.com/vi/8mdXIyb_taw/sddefault.jpg” caption=”Posta Atlassib”]

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. se vede clar foarte clar ,poate ….suntem orbiii ,choir ca se arunca direct la nivel mai jos nai cum sal prinzi ………..
    poate ceva eroare ,poate o fi alta masina ,alta firma ma gandesc la faza aia ,dar nucred

  2. ,, Profesionalismul și seriozitatea” firmei dumneavoastră se regăsesc în următoarea situație: în data de 03 aprilie 2015 am trimis prin ”firma dvs. Serioasă,, un pachet și un plic de la agenția din Petroșani cu destinația Castelvetrano-Trapani Italia, iar astăzi 09 aprilie 2015 pachetul încă rătăcește prin Palermo Italia , iar cel care trebuia să primească pachetul e nevoit să meargă 100 de Km pe banii lui să îl recupereze în condițiile în care eu am achitat costurile de transport până la destinație. În aceste condiții să nu îmi vb mie de respect, seriozitate și profesionalism. Să fim serioși aceasta este bătaie de joc și incompetenta din partea dvs. care ne taxați cu tarife maxime și oferiți seriozitate zeroooooo. Rușine, rușine, rușine! !!!!!!!!

  3. Dupa ce citeste mota mo de pe o foaie mai au si tupeul sa zica ca actioneaza in instanta persoanele :)) Se aude clar cum cad pachetele inauntru si nu e nici o persoana care “sa le prinda”

  4. bă nu mai mințiți atâta … de ce nu recunoașteți că vă doare undeva de pachetele oamenilor ?? niște mincinoși