video exclusiv: bătaie în dubă între jandarmi si un presupus hoț! se aud strigăte de durere!

hot batut cu bestialitate in duba jandarmilorJandarmii sibieni au băgat  marți noapte într-o dubă a Jandarmeriei Sibiu  un tânăr prins la furat. Imediat din interior au început să se audă strigăte de disperare. Totul s-a calmat după ce s-a spart geamul dubei în care îl băgaseră pe suspect. Nu au luat însă în considerare că cineva i-ar putea filma, imaginile ajungând la Ora de Sibiu, trimise de către un cititor.

URLETELE HOȚULUI din duba Jandarmilor ar fi TEATRALE – Bărbatul a spart geamul mașinii cu pumnul – FOTO si VIDEO

Am primit pe adresa redacției în această noapte, mărturia unui sibian revoltat de comportamentul reprezentanților legii, care a asistat la intreaga scenă și a filmat. Pe înregistrare se aud lovituri, dar și urletele suspectului.
Redăm în continuare mesajul ”În jurul orei 23:15, un tanar a fost prins la furat in cartierul Resita din Sibiu, acesta fiind urcat in masina Jandarmeriei cu nr inmatriculare MAI 16891, asistata de o masina de politie cu nr inmatriculare MAI 30174, urmand ca timp de 5 minute sa fie batut de catre doi dintre jandarmi, pana cand geamul lateral al dubei de jandarmi sa fie spart de dinauntru, moment cand bataia a incetat. Dispecerul Jandarmeriei a fost contactat prin statie de catre unul dintre jandarmi, care a reclamat faptul ca tanarul prins la furat a lovit geamul lateral al masini spargandu-l, dar nu si motivul real cu ce sa intamplat in realitate. Rusine jandarmeriei cat si celor doi agenti de politie care au asistat.”

Update

Reprezentanții Jandarmeriei Sibiu au oferit un punct de vedere oficial și au promis că vor trimite imagini filmate de către jandarmi în timpul intervenției din cartierul Reșița. VEZI AICI REACȚIA JANDARMERIEI!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=lctMyhoOzNg”]

Ultima oră

Participă la discuție

24 Commentariu

  1. domnule ANONIM eu tin sa cred ca si tu esti un HOT si din cauza aia esti asa suparat. Parerea mea este ca autoritatile(jandarmii si politisti)STIU CE AU DE FACUT nu trebuie sa le spunem noi cum sa isi faca meseria. BRAVO JANDARMI SI POLITISTI CA VA FACETI DATORIA!!

  2. …remarcăm modul cel puțin tendențios în care este prezentata activitatea unei instituții publice ce activeaza permanent pentru menținerea climatului de ordine și siguranță în sânul comunității. Faptul ca un cetățean certat cu legea este constrâns la a se supune rigorilor legislative nu este decât un act normal intr-un stat de drept; nicidecum cel informat nu ar trebui sa fie orientat în a-l percepe ca un act de agresiune între doua persoane. Intr-o asfel de eroare se poate afla doar acela prea puțin informat ori de rea – credinta.

  3. Nu iau apararea hotilor astra injostiti,dar nici nu mi se pare normal ceea ce fac jandarmii, nu e primu caz in care acestia il bat pe infractor,dar legea se pare ca se aplica doar la unii.

  4. In mod norma un hot, care isi loveste si schinjuieste victimele (batrani, femei, copii), atunci cand e prins ar trebui poftit in masina, cu tot respectul cuvenit („poftiti va rog domnul hot in masina noastra!”) In masina trebuie sa i se ofere locul del mai confortabil, la geam, si sa fie servit cu un coniac si o tigara, eventual un sandwich (poate ii e foame). Masina trebuie condusa cu maxima atentie (hotul nu trebuie zdruncinat ca ii scade productivitatea). PS:In SUA daca te opreste politia si-ti spune sa stai cu manile pe volan si duci mana in buzunar te impusca…Trebuiau sa il bata pana ii opream eu…Daca nu l-a invatat mama lui ca nu are voie sa fure, si-a furat-o si el de la jandarmi

  5. Domnule anonim: nu vreau sa iau apararea fortelor de ordine pt ca nu stiu ce s-a intamplat nici in duba nici mai devreme,dar iti urez ca un individ ca ala sa: iti fure bicicleta,telefonul,portofelul-sa te bata in plina strada si sa ia o amenda-sa iti sparga geamul de la masina pt casetofon-sa iti agreseze familia sau sa iti sparga locuintza! Apoi sa postezi si sa iti exprimi compasiunea fatza de bietul animal…sau pasare mai degraba”

  6. Nu e nici o simulare. Pacat ca nu se vede cum se misca duba in momentul cand este batut. Nu credeam ca este posibil asa ceva. Am mai auzit de tineri batuti in duba jandarmeriei dar nu am crezut. Acum am vazut cu ochii mei.Ce exemplu dam copiilor nostri, care invonluntar au vazut ce au vazut aseara.
    Daca comentam acest incident nu inseamna ca luam apararea hotilor, dar nu cred ca este normal sa se intimple asa ceva.
    Aseara am vazut niste bestii deslantuite.

    1. mai bine vedeai si tu un DOOM sau revedeai cartile de gramatica gimnaziala. de la lume adunate ….

  7. Foarte bine i-au facut, oricum scapa cu avertisment sau in cel mai rau caz cu dosar penal si isi vedea in continuare de furturi. La puscarie cu specimenele astea.

  8. pai cum vedeti daca deja ati decis ca suspectul a fost batut cu bestialitate? Ati dat verdictul deja si acuma o sa verificati daca e adevarat? Hahahahaha …ziar serios…

  9. Asa ii trebuie,nu mai protejati hotii ,am fost furat de hoti si daca i-as prinde jandarmii acestia erau mici copii, o merita din plin daca fura bunurile altora muncite

  10. intradevar daca a furat trebuia dus la sectie si anchetat, retinut, dar nu poti sa bați o persoana ptr faptul ca porti uniforma si esti de doua ori mai corpolent, si nu cred ca acesta e singurul caz in care se procedeaza asa, noroc ca s-a spart geamul acela ca poate agresiunea se continua, am vazut incidentul in prima faza un singur jandarm era in duba cu suspectul si probabil nu a facut fata situatiei si a mai chemat un coleg, deci nu avea ce sa simuleze o agresiune…

      1. ”cand ti se VA fura ceva”. tie sigur n-are cum sa -ti fure limba romana pt ca nu o ai.

  11. de ce nu trimiteti toata povestea la cei de la Digi…o fac ei „auzita” si sigur o sa avem o reactive din partea autoritatilor!

  12. bravo ma. Incurajatii si scoatetii din arest sa isi continue treaba. De v-ar fura laptopurile cu care scrieti stirile astea de ckt 😉

  13. e bine ca ii incurajati pe hoti si dati vina pe oamenii legi care isi fac treaba 🙂 ticalosul ala nu poate simula o „asa zisa bataie de la jandarmi ” si sa sparga el geamul doar ca sa scape si sa dea vina pe jandarmi ?? toti infractorii stiu sa faca anumite chestii ca sa para ei cetateni buni si sa nu se mai tina atentia asupra lor si sa se indrepte toata atentia catre „jandarmii aiceia batausi ” despre care scrieti !!! frumos subiect ati mai gasit

    1. E cam greu ca un suspect sa joace asa un teatru si sa simuleze o bătaie atât de zgomotoasă dupa ce a fost imobilizat, ba chiar sa reușească să mai spargă și geamul. Dar aveti dreptate, există si varianta asta. Vom afla dimineata si relatarea Jandarmeriei cu privire la la ce s-a întâmplat în dubă.

      1. …dar pana dimineata hai sa dam verdictul clar(vezi titlul). Asadar bataia in duba e certa iar hotul e presupus. ce fini observatori suntem. daca voi numiti activitate jurnalistica cersitul de like-uri suntem blestemati. vai voua si vaaai noua.