video cum se manevrează coletele la atlassib. imaginile sunt revoltătoare!

colete atlassibPe internet circulă în aceste zile o filmare video cu lucrători de la Poșta Atlassib, care aruncă pur și simplu coletele dintr-o mașină în alta. Un cititor Ora de Sibiu ne-a transmis și nouă această filmare.

Imaginile sunt surprinse în Galați, în urmă cu câteva zile. În ele se observă cum lucrători ai Poștei Atlassib aruncă pur și simplu coletele dintr-o mașină în alta, fără să aibă remușcări, că acestea ar putea să se deterioreze. [contextly_auto_sidebar id=”XjqA5WjkFzB3DiboPqHmXNKBCcLsJw5j”]Pur și simplu acestea sunt aruncate cu forță dintr-o mașină în alta.
Comentariile nu au întârziat să apară. ” De curand si pt prima oara cu Atlassib am primit un pachet din tara si mi-a ajuns vai de capul lui (..). De parca ai primi sau ai trimite gratis un pachet. Rusine sa le fie” spune o tânără în comentariul ei.
”Nemernici de oameni…. Îsi bat joc de alti care trudesc pt o paine si trimit ceva acasa copiilor sau poate invers trimit cei de acasa celor plecati si uite ce se intampla!..Rusineee!”, spune altcineva.
Imaginile au fost surprinse la Galați.
Vizionați toate comentariile AICI

sursa video: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu