video alte colete trântite și aruncate cu nepăsare dintr-o remorcă în alta de angajați ai atlassib

colete aruncate atlassibApar noi imagini cu colete trântite de cei de la Atlassib. Un cititor ne-a trimis o filmare făcută de un român din Lupeni și care lucrează în Germania. În filmare se observă câțiva lucrători de la Atlassib care manipulează colete dintr-un microbuz într-o remorcă a unui autocar într-un mod scandalos. Aceștia le trântesc pur și simplu, chiar dacă pe colete scrie mare ”FRAGIL”.

Nici nu au trecut câteva ore de la comunicatul de presă al celor de la Poșta Atlassib legat de o filmare de la Galați în care se pare că doi angajați trântesc coletele dintr-un microbuz în altul și deja au apărut alte imagini scandaloase.[contextly_auto_sidebar id=”98dK1pB3QRlBZtlNsVqOoBb7oURTYQc3″]
De data aceasta în imaginile postate de un român care lucrează în Germania, se vede și se aude clar cum coletele sunt aruncate cu forță și trântite în remorca unui autocar. Coletele nu sunt preluate de nimeni în remorca celor de la Poșta Atlassib.
Oamenii s-au arătat revoltați de aceste imagini. ”Asta e Romanul , aste e respectul care al poarta pentru cei ce muncesc de dimineața pana seara sa poată trimite ceva la familie .. Nesimțiți”, a comentat Gabriela Grigore, după ce a vizionat imaginile.
”Fereasca D-zeu de asa ceva. Astia chiar isi bat joc de munca oamenilor care trimit pachete”, spune și Onița Burdeti.
Vizionați mai jos imaginile!


Sursă clip: Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

14 Commentarii

  1. suflete amarate,din toata lumea,ce nu intelegeti,si-au facut plinul,sunt mai tari decat patronii,e vina lor ca dau un loc de munca la asemenea (persoane?).in Romania de Sfintele Paste,femeile fa curatenie generala,la fel trebuie sa faca si proprietarii acestor F . IRME?)dar le sta bine si lor,pt ca datorita chinului romanesc,traiesc in L U X. CORB LA CORB, NU-SI SCOATE OCHII. DUMNEZEU SA VA AIBA IN GRIJA PE TOTI SI NU UITATI NICIODATA CA AVETI COPII.

  2. suflete amarate,din toata lumea,ce nu intelegeti,si-au facut plinul,sunt mai tari decat patronii,e vina lor ca dau un loc de munca la asemenea (persoane?).in Romania de Sfintele Paste,femeile fa curatenie generala,la fel trebuie sa faca si proprietarii acestor (FIRME?)dar le sta bine si lor,pt ca datorita chinului romanesc,traiesc in L U X. CORB LA CORB, NU-SI SCOATE OCHII. DUMNEZEU SA VA AIBA IN GRIJA PE TOTI SI NU UITATI NICIODATA CA AVETI COPII.

  3. Ordinarilor. Pachet ajuns la destinatie dupa 3 saptamni complect distrus si deschis…am patit la fel cu Trans Europa ! Dar niste oameni cu bun simt si bineinteles era deschis de cei de la vama….era stampila si procesul verbal cum explicau deteriorarea pachetului…dar era sigilat tot de catre ei !

  4. ar trebui desfintata firma ca si cu oameni la fel se poarta si asta pe bani nostri care numai bunul dumnezeu stie cum ii cistigam departe de casa ca daca noi nu am fii plecati ar muri de foame ca nu stiu alteceva sa faca numai sa isi bata joc

  5. in primul rand firma nu este de vina ca angajatii sunt cum sunt si se comporta jalnic, asta este mentalitatea romanului a angajatului

  6. Mie mi-au furat totul din pachet si mi-au zis ca au avut un control de politie si ca au confiscat totul si dupa care am sunat responsabilul autocarului care sa-mi zica ca nu a controlat politia pachetul meu si ca ea are lista cu toate pachetele controlate si confiscate si ca al meu nu e pe lista si m-am intors sa vorbesc cu cea care ma mintit si inpreuna cu doi colegi „barbati” au sarit la bataie su mi-au spart buza degeaba!! Deci nu transportati cu Atlassib ca nu au cuvint, te fura si te mai si bate! daca cumva esti contrariat de faptele lor!! ATENTIE SUNT HOTI !!!! ATLASSIB!!

    1. Si eu tot la constanta …. se chinuiau sa la trantesca mai tare in 2. aruncari de la 3-5 metri

  7. Anul trecut cind am calatorit cu aceasta firma,mi-am cumparat biletul cu trei luni inainte de plecare si cum biletele se cumpara dar nu se asigura loc ,in ziua plecarii din Barcelona Nord mi s-a oferit locul care a mai ramas gol si acesta fiind in spate la sofer dar cu directia de asezare invers a directiei de mers, va inchipuiti am calatorit patru mii de km cu spatele.Daca stiam locul care mi se ofera nu-l cumparam ,CORECT? dar cum firma nu ofera loc nu ai de unde sa sti in plus de dai bani cu trei luni inainte….

  8. Buna ziua tuturor!!!!!!!!!!!!Eu caslatoresc foarte des cu ATLASSIB, ruta Stockholm-Romania si nu am observat acest lucru!!Soferii sunt mai grijuli in privinta coletelor.Daca ati vazut acest lucru, faceti oameni buni reclamatie la directorul general Micu Daniel care poate fi trimis prin fax sau e-mail.
    0040-269223140 sau director@atlassib.ro.

  9. Am calatorit de cateva ori cu ei. In afara de faptul ca de fiecare data arunca coletele ca pe sacii de gunoi, soferii fac cheta de fiecare data la trecerea frontierei.