update video foto - valea oltului închisă temporar. traficul a revenit la normal de joi dimineață!

cisterna etanol rasturnata valea oltului (13)CNADNR a anunțat miercuri seară că Drumul Național 7 este închis pe Valea Oltului, la kilometrul 221+300, pe raza localității Balota. Măsura a fost luată la recomandarea celor de la ISU Vâlcea. În zona respectivă s-a răsturnat o cisternă cu etanol. Traficul în zonă a fost afectat mai bine de 12 ore.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că astăzi 08.04.2015,  în jurul orei 19.30, la recomandarea ISU, circulaţia rutieră a fost  închisă pe drumul național DN 7, km 221+300, în zona localității vâlcene Balota din cauza unei autocisterne încărcată cu etanol care s-a răsturnat în afara părții carosabile.[contextly_auto_sidebar id=”R5O2YTH3Chhj8tqPhPSyQiHMSFe42Mer”]
Se recomandă șoferilor să folosească următorele rute ocolitoare:
Sibiu – București și retur: Intersecția DN 1 – DN 7, Veștem – DN 1, Veștem – Brașov – DN 1A, Brașov – Ploiești – A3, Ploiești – București
DN 66, Deva – Filiași – DN 6, Filiași – Craiova – DN 65, Craiova – Pitești – A1, Pitești – București
”Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutieră.
Rugăm participanţii la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360. De asemenea, reamintim participanţilor la trafic că pot furniza şi obţine informaţii despre starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon mai sus menționate sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA www.cnadnr.ro”, spun cei de la CNADNR.

Update
Cisterna are o încărcătură de 22,7 tone de etanol, conform voceavalcii.ro. Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate și se circulă alternativ pe un singur fir. Chiar și așa șoferii primesc recomandări la ambele intrări pe DN7 pe Valea Oltului, să evite zona, folosind rute ocolitoare.

Update 2 – 9 aprilie

Pe DN7, în zona localităţii vâlcene Balota, autocisterna care se răsturnase aseară a fost ridicată cu ajutorul unei automacarale de mare tonaj, iar traficul rutier a fost reluat normal în jurul orei 6.30.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=yw-cJjPVlYo”]

Ultima oră

Comentariul meu