reacția jandarmeriei sibiu după imaginile publicate pe ora de sibiu. uite ce spun!

jandarmi in actiuneJandarmeria Sibiu a luat la cunoștință de imaginile publicate de site-ul nostru în această dimineață. Reprezentanții jandarmeriei susțin că jandarmii care au dat curs unei solicitări venită pe 112, nu au făcut altceva decât să îl conducă pe suspect la poliție. Jandarmeria a promis că va pune la dispoziție propria filmare de la intervenția din noaptea de marți spre miercuri.

Imaginile surprinse de un cititori și publicate de Ora de Sibiu, cu un tânăr care este băgat în duba jandarmeriei Sibiu și țipă ca și cum este bătut, nu au rămas fără reacție din partea autorităților.[contextly_auto_sidebar id=”j3WcHJlfVYzQTHJiWiYpSLZFEGfR5dIW”]
Reprezentanții Jandarmeriei Sibiu susțin că nu s-a recurs la violență în acest caz. ”Noi am dat curs unei solicitări venită pe 112. Jandarmeria a fost chemată pentru o presupusă faptă de furt. Ajunși la fața locului jandarmii trebuiau să conducă la poliție persoana suspectă și reținută. Aceasta a fost condusă la poliție. Este vorba de o persoană suspectă de o faptă penală. Avem și noi filmări făcute”, a explicat Alex Costea, purtător de cuvânt la Jandarmeria Sibiu.
Aceasta a specificat că persoana condusă la poliție nu a fost agresată în vreun fel de către jandarmii care s-au deplasat la solicitarea venită pe 112.
Reprezentații Jandarmeriei au promis că vor pune la dispoziția Ora de Sibiu, imagini video de la intervenția din noaptea de 7 spre 8 aprilie 2015.
VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO DE LA CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT NOAPTEA TRECUTĂ ÎN CARTIERUL REȘIȚA

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. oameni buni e plina tara de hoti si de talhari,ar trebui sa fim bucurosi ca sunt prinsi de oamenii legii care muncesc zi si noapte pe niste salarii….vai de ele si sa vedem in fiecare zii cate 3-4 hoti prinsi de catre jandarmi si politisti. Eu sincer ii admir pe oamenii astia si nu accept ideea lui ANONIM de a-i lua apararea unui hot. ANONIM poate intr-o zii o sa-ti fure un hot telefonul sau camera video cu care ai filmat si atunci sa vad ce parere ai?!!
    Pacat ca la noi in tara sunt legile prea blande,dar oricum toata stima si respectul pt acei jandarmi si politisti!

  2. …remarcăm modul cel puțin tendențios în care este prezentata activitatea unei instituții publice ce activeaza permanent pentru menținerea climatului de ordine și siguranță în sânul comunității. Faptul ca un cetățean certat cu legea este constrâns la a se supune rigorilor legislative nu este decât un act normal intr-un stat de drept; nicidecum cel informat nu ar trebui sa fie orientat în a-l percepe ca un act de agresiune între doua persoane. Intr-o asfel de eroare se poate afla doar acela prea puțin informat ori de rea – credinta.

  3. Daca doar l-au condus la sectie, de ce au stationat aproximativ 1 ora in parcarea din cartierul Resita!

    1. Lumineaza-ne tu. Daca tot erai acolo de ce nu te-ai dus langa ei ca sa stim exact ce s-a-ntamplat. Ar trebui sa se introduca ”guracasca” și ”bagator în seama” la olimpiada. Sigur am lua numai aurul.

    2. Activitatea infractionala trebuie probata, mai ales cea surprinsa in flagrant in cazul in care putienele tale cunostinte de logiga (si nu ma refer la profesoare cu ochelari sexi) te impiedica sa citesti legislatia in domeniul dreptului „comunitar”…

      Probabil ca pentru a efectua fotografii si filmari ca sa poata justifica ne-credinciosilor ca tine ca au fost si sunt ghidati de bune intentii, acelea de a-ti apara tie putinele bunuri din proprietatea intelectuala prea slabita de atata fara frecventa de la scoala ori educatie…