cum te poți relaxa în ziua de paști. programul muzeelor și a filmelor din sibiu

Se anunţă un weekend cu soare şi căldură, iar după această perioadă mohorâtă nu sună deloc rău o plimbare în aer liber. Iar unul dintre cele mai frumoase locuri de promenadă pe care le avem este tocmai Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Iar apoi poate doriți să vizionați un film la Cinema Arta.

muzeul în aer liber

Reprezentanții muzeului au anunțat programul pentru sărbătorile pascale. Astfel, sâmbătă, acesta este deschis între orele 10-14, iar duminică și luni între orele 10-18. Slujba de Înviere de la Biserica de lemn din muzeu va începe de la orele 23:00, iar accesul vizitatorilor se face pe poarta principală şi pe poarta de la Biserica din Bezded. [contextly_auto_sidebar id=”S1HrOVavaLVBWnY2kX9hF5UXbd7LgG8Z”] „Galeriile de Artă Populară – Casa Artelor şi expoziţiile de la Casa Hermes sunt închise publicului în perioada 11-13 aprilie”, au anunţat reprezentanţii CNM Astra Sibiu.

 

Un film la Arta?
Iar după o plimbare, vă puteți relaxa vizionând un film la Cinema Arta, în Ziua Învierii. Oficialii cinematografului Arta din Sibiu va rula două filme în această duminică. Sunt două opțiuni, conform reprezentanților cinematografului: The Longest Ride (ora 18:30) sau Fast and Furios 7 (ora 21:00).

 

 

Ultima oră

Comentariul meu