”ciocniri” între președintele iohannis și simona halep de paște - foto

iohannis-si-simona-halepPrimul om în stat și cea mai în formă sportivă a României la nivel mondial, la ora actuală, interacționază fără să vrea, ”cap în cap”, cu ocazia celei mai mari sărbători de religie ortodoxă. Vorbim de ideea năstrușnică a unui caricaturist, cate a încondeiat ouă cu chipurile celor doi.

Klaus Iohannis şi simona halep „se ciocnesc” de Paşte. Ouă încondeiate cu chipurile caricaturizate de celebrul caricaturist oltean Gogu Neagoe  pe oua de paste.
Gogu Neagoe, celebrul caricaturist român, s-a gândit să decoreze ouăle de Paște într-un mod inedit, cu iz politic vedte din show bizz pesonalitati . [contextly_auto_sidebar id=”6C16albiDkcXzGYnpaOY4wAe0Qbf7Tu4″]Dacă alți oameni aleg să le încondeieze cu iepurași sau personaje biblice, Gogu Neagoe s-a gândit la politicieni sau vedete. Zis și făcut, iar dovada o aveți în imaginile de realizare de Gogu Neagoe caricaturist oltean din Isalnia de Dolj .
„Klaus Iohannis şi Simona Halep „se ciocnesc” de Paşte. Ouă încondeiate cu chipurile personalităților, sportivilor, prezentatorilor TV, politicienilor sau vedetelor din showbiz. Pe ouă îi puteți găsi pe următorii: Barack Obama, Vladimir Putin, Klaus Iohannis, Mihai Gâdea, Octavia Geamănu, Anca Lungu, Lia Olguţa Vasilescu”, a scris Gogu Neagoe pe Facebook.
Într-un interviu acordat pentru ziar si tv , Gogu Neagoe ne-a vorbit despre artă. El consideră că succesul ține foarte mult de locul în care te naști.
„Dacă mă nășteam în altă țară, eram mult mai apreciat. De exemplu, francezii apreciază enorm arta. În Franța, se pune preț pe valoare și pe cultură. În România nu este așa. La noi în țară sunt mulți copii talentați de care nu știe nimeni. Nu îi vedem la niciun post de televiziune și nici în ziare. Este păcat și grav că așa se întâmplă lucrurile. Chiar dacă lucrurile merg prost în țara noastră, nu voi pleca din România”, ne-a spus Gogu Neagoe.Oltean cu suces Gogu Neagoe este membru al Asociatiei Caricaturistilor Profesionisti din Romania din 2006, iar din anul 2008 este membru al Asociatiei Internationale de Arte Plastice din Germania. A participat la numeroase festivaluri nationale si internationale de pictura si caricatura, iar lucrarile sale se afla in colectii particulare din Romania si din strainatate.


Caricaturile artistului sunt expuse in muzee de arta din Australia, SUA, Los Angeles, Iran, Franta, Italia, Germania, China, Japonia, Bulgaria, Belgia, Grecia. In prezent locuieste in Capitala si este frecvent invitat la evenimente mondene din Romania dar si din strainatate ca sa realizeze caricaturi.
Tanarul a publicat sute de caricaturi de presa, cu vedete, in ziare locale si centrale.
Are tablouri pictate, de mare valoare, caricaturistul fiind premiat la festivaluri de pictura si caricatura din intreaga lume. A donat 4 lucrari pictate in valoare de 15.000 de euro la un eveniment din 2013 caritabil pentru copiii cu probleme de sanatate si saraci.

Ultima oră

Comentariul meu