a dispărut bumbu zoltan. sună la 112 dacă l-ai văzut!

bumbu zoltanPoliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu fac cercetări pentru găsirea unui băiat în vârstă de 15 ani, dispărut de acasă din Miercurea Sibiului. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestui minor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Un minor de 15 ani din Miercurea Sibiului a dispărut de la domiciliu. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu efectuează cercetări pentru găsirea acestuia. Oricine poate oferi informaţii cu privire la tânăr este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. [contextly_auto_sidebar id=”tn3xFmRbx3Pp5JURoy8txyuDoGUp7l6R”]
Poliţia Oraşului Miercurea Sibiului a fost sesizată în scris, în data de 7 aprilie a.c., cu privire la dispariţia de la domiciliu a minorului BUMBU ZOLTAN, în vârstă de 15 ani. Minorul, elev al unui liceu din localitatea, în data de 7 aprilie, în jurul orei 11:00, a plecat într-o direcţia necunoscută, fără a reveni la domiciliu.
Serviciul Investigaţii Criminale Sibiu a preluat cercetările, fiind demarate de urgenţă activităţile de căutare a minorului.
Semnalmente: 1,60 m, 50 kg, ochi negri, păr negru, fir drept, tuns scurt, faţă ovală, constituţie atletică, ten alb.
Semne particulare: prezintă o cicatrice pe scalp; ochii au dimensiuni diferite, ochiul stâng fiind mai mic.
La data plecării, purta pe cap şapcă neagră, haină verge cu dungi portocalii pe mânecă, pantalon blue-jeans negri şi bocanci maro.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestui minor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ultima oră

Comentariul meu