video s-a anunțat ziua pentru super concertul forzazu de la sibiu. vin super vedete!

zu fotoMorar și Buzdugan, alături de mai multe vedere invitate în studioul de la Radio Zu, au anunțat zilele trecute când și unde se va ține concertul FORZAZU de anul acesta. Totul se va desfășura la Sibiu în data de 23 mai în Piața Mare.

”Acum 4 ani am vrut să facem un concert, dar România a vrut mai mult. De aceea, an de an de atunci facem ISTORIE! ‪#‎SIBIU‬! Anul acesta ‪#‎FORZAZU‬ vine la tine! Cel mai mare concert din România devine și mai mare. În Piața Mare, pe 23 mai”, spun cei de la radio ZU.[contextly_auto_sidebar id=”jIESVPK39CruXpSw4UM2LVUWMxnN1uxY”]
Cei de la Zu spun că în 2015, la Sibiu, va fi şi mai tare. Teasing-ul a început în luni dimineață, la Morning ZU. Delia a dat tonul şi i-a mai avut alături pe Alina Eremia, Delia, Lariss, Adrian Sînă, Maxim, Shift, Nadir, Ami, Uddi şi Lidia Buble.
Nebunia a început în 2011 la Braşov. Atunci Radio ZU a vrut să organizeze un concert de neuitat şi aşa s-a născut FORZA ZU, cel mai mare concert din România. Au urmat Timişoara şi Iaşi. Zeci de mii de oameni au cântat alături de zecile de artişti care au urcat pe scenă. Recordul absolut a fost doborât anul trecut la Cluj, când pe Cluj Arena au intrat peste 80.000 de oameni!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=4qvTdRLY-lk” splash=”https://i.ytimg.com/vi/4qvTdRLY-lk/maxresdefault.jpg” caption=”Buzdugan si Morar anunta Forza ZU 2015″]

Ultima oră

Comentariul meu