video foto urmărit internaţional reținut la sibiu. l-au ridicat dintr-o sală de fitness

descindere sala fitness sibiu (3)Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost reținut luni seară la Sibiu. Acesta era urmărit internațional pentru furt calificat și avea de ispășit o pedeapsă cu închisoarea. Tânărul originar din Cluj a fost ridicat dintr-o sală de fitness din oraș.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu – Compartimentul Urmăriri au identificat şi reţinut luni seară, un bărbat urmărit naţional şi internaţional în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea. [contextly_auto_sidebar id=”nyvu5gLfQpnJyjm3NmAiarUOebjvgx59″]
Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în judeţul Cluj, a fost identificat şi reţinut pe raza municipiului Sibiu, pe numele său Judecătoria Cluj Napoca a emis în data de 03.07.2014 mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat, constând în aceea că, în luna septembrie 2008 inculpatul a primit un excavator despre care știa că provine din săvârșirea unei fapte prevăzute de legea penală, fiind sustras de pe teritoriul Italiei în data de 24.09.2008, urmărind astfel, obținerea unui folos material prin folosirea acestuia pentru efectuarea de lucrări și realizarea de venituri în acest mod. Bărbatul a fost condamnat la 2 ani şi 8 luni închisoare.
Bărbatul a fost reţinut în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu.
VEZI AICI IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE CU REȚINEREA URMĂRITULUI INTERNAȚIONAL

Ultima oră

Comentariul meu