puiul de urs capturat la sibiu este vesel și deocamdată mai stă la zoo. iată când o să fie mutat!

urs pui sibiuPuiul de urs care a bulversat viața cotidiană a sibienilor din cartierul Lazaret, se află momentan în îngrijirea celor de la Grădina Zoologică din Sibiu. Acesta este sănătos și urmează să fie transferat într-o rezervație specială, pe parcursul zilei de joi.

Micuțul pui în vârstă de 7-8 luni nu o să fie eliberat în natură. Chiar dacă are o stare de sănătate foarte bună, după peripeția acestuia prin Sibiu, ursul este prea mic pentru a se descurca singur în sălbăticie.[contextly_auto_sidebar id=”Ej4z1j5zYD8PMfOgyk9D26x0kB7hGNnG”]
De aceea s-a luat legătura cu cei de la rezervația de urși de la Zărnești, în județul Brașov. ”Cei de acolo o să sosească joi la Sibiu. Tot atunci puiul de urs o să fie transferat de la Zoo”, a explicat pentru Ora de Sibiu, Mirela Gligore, purtător de cuvânt al municipalității sibiene.

Vesel și pofticios
Puiul de urs s-a mai liniștit după aventura prin Sibiu. Acesta este mai vesel și are poftă de mâncare. Micuțul a mâncat foarte multe mere, iar starea de sănătate îi va permite să fie transferat în județul Brașov. La Zărneşti, va trăi alături de alți 70 de urși cu care va împărți aproximativ 60 de hectare, în prima rezervaţie naturală pentru urșii captivi din România.
VEDEȚI AICI VIDEO SI FOTO DE LA CAPTURAREA PUILUI DE URS LA SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu