Încă un zbor low-cost și record de pasageri pe Aeroportul Internațional Sibiu

avion2Sibienii vor beneficia din data de 4 iunie de un zbor în plus de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Este vorba tot de un zbor de tip low – cost, cate este efectuat de către magharii de la Wizz Air.

Aeroportul Internațional Sibiu a anunțat prin intermediul paginii sale de Facebook că începând cu data de 4 iunie, Wizz Air va efectua un zbor în plus pe relația Sibiu – Londra și retur. [contextly_auto_sidebar id=”jCJ3IsrGVR6ia9bhcVLvEenyHChjF97l”]”Vara aduce mai multe curse spre Londra! Din 4 Iunie 2015, wizzair.com adăugă zboruri și JOIA între Iunie-Octombrie 2015! Grăbește-te și rezervă-ți biletul!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

A crescut numărul de pasageri
Efectul introducerii curselor low-cost de la Sibiu, se regăsește deja în numărul de pasageri care au trecut pragul aeroportului din oraș. Acesta este aproape dublu față de anul 2014.
”În primele 3 luni ale anului 2015, am primit cu +48.74% mai mulţi pasageri decât în 2014 şi au aterizat/decolat cu +10.63% mai multe aeronave decât în primul trimestru din 2014!”, se arată într-un alt mesaj postat pe pagina oficială a Aeroportului Internațional Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu