video exclusiv – descinderi într-o sală de fitness din sibiu. suspect luat pe sus în timp ce se antrena!

descindere sala fitness sibiu (1)Un tânăr a fost reținut luni seară în jurul orei 19.25 de către polițiștii sibieni, chiar în timp ce se afla în incinta unei săli de fitness din oraș.

Polițiștii au intrat în locație în jurul orei 19.20 și au luat la verificat fiecare persoană aflată la aceea oră în incinta sălii de fitnes localizată pe strada Oituz. Aceștia căutau un tânăr de aproximativ 25-30 de ani și o tânără blondă de aceeiași vârstă. [contextly_auto_sidebar id=”dTyJ3spdzO29oJANBvlmrhkDQIzrv97h”]După ce au verificat etajul 1 al imobilului, aceștia au urcat la etajul următor. Acolo i-au găsit pe cei doi suspecți. Bărbatul lucra la un aparat specific pentru musculatura brațelor, moment în care polițiștii l-au întrerupt și i-au pus cătușele.
Aceștia au coborât apoi în vestiarul sălii de fitness și l-au lăsat pe suspectul reținut să se îmbrace, după care au ieșit din clădire și s-au urcat în mașina de poliție sosită între timp la fața locului. Și tânăra care era cu bărbatul reținut a plecat însoțită de către un anchetator.

 

UPDATE
Se pare că tânărul arestat este din Cluj și este dat în urmărire internațională pentru furt calificat. El are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea de doi ani și opt luni.
Află mai multe detalii AICI

Ultima oră

Comentariul meu