roboții studenților sibieni, cei mai tari din sud-estul europei!

robo

O echipă de studenți din cadrul Universității Lucian Blaga a câștigat concursul RoboTEC 2015, de la Timișoara. Universitatea sibiană a fost reprezentată de trei echipe la această competiție.

Echipa Universității Lucian Blaga Sibiu a obținut locul I la concursul RoboTEC 2015 (Robot Engineering Contest), desfășurat la Timișoara, în perioada 27-29 martie, au anunțat oficialii universității sibiene. Potrivit acestora, echipa Vision, formată din Radu Claudiu Lita (electronică aplicată, anul III) și Marius Alin Cruceat (calculatoare anul IV), coordonată de prof. dr. ing. Laurean Bogdan au convins membri juriului că merită cea mai înaltă poziție a podiumului. Facultatea de Inginerie din Sibiu a mai fost reprezentată și de alte două echipe, L&O (formată din Loredana Nicoleta Sescioreanu, electronică aplicată anul III și Ovidiu Barb de la Colegiul Tehnic Energetic Sibiu, clasa a X-a) și Ferox (formată din Răzvan Gabriel Pamarac, absolvent promoția 2014 Mecatronică și Claudiu Marcel Bruda, Calculatoarea anul IV). [contextly_auto_sidebar id=”2oBCfCwVuaKOCSGmjoCDIR1UBAiojsxk”] „Membrii acestora au făcut parte din echipa câștigătoare a RobotX 2014 România. Toate cele trei echipe au participat cu roboți similari, la forma de concurs <<Mini-sumo>>. În urma clasamentului, locul I a fost câștigat de echipa Vision a Facultății de Inginerie din cadrul ULBS”, se arată într-un comunicat al universității sibiene.
Concursul s-a desfășurat la Universitatea Politehnică din Timișoara și au participat echipe din Moldova, Macedonia, Serbia și România (Sibiu, Oradea, București, Timișoara).

 

Ultima oră

Comentariul meu