update pieton lovit de autobuz pe calea dumbrăvii!
Foto Arhivă

O persoană în vârstă de 60 de ani a fost lovită de un autobuz al regiei de transport în comun, chiar lângă sediul Tursib. ISU Sibiu a anunţat că la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD pentru a acorda primul ajutor.

smurd ambulanta

O persoană de 60 de ani a fost acroşată, cu scurt timp în urmă, de un autobuz al Tursib. Accidentul s-a produs pe Calea Dumbrăvii, chiar în faţa autobazei Tursib. Potrivit reprezentanţilor ISU Sibiu, în acest moment, la faţa locului se află un echipaj al SMURD care acţionează la stabilizarea victimei. [contextly_auto_sidebar id=”T9d8KRgXtwUCi8DhR15EFKsShLWds0OW”] Conform ISU Sibiu, persoana acroşată de autobuz ar fi conştientă, suferind contuzii şi escoriaţii, şi cel mai probabil va fi transportată în cel mai scurt timp la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu.

UPDATE 14:00

Conform polițiștilor sibieni, șoferul autobuzului nu i-ar fi acordat prioritate pietonului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ. Victima a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

Ultima oră

Comentariul meu