foto carmen iohannis a intrat în gura iuliei albu! uite ce spune despre ținutele primei doamne!

Unul dintre cei mai apreciaţi specialişti în modă, Iulia Albu, a comentat, pentru o publicaţie centrală, apariţiile vestimentare ale Primei Doamne, Carmen Iohannis. Potrivit acesteia, soţia preşedintelui s-a remarcat purtând ţinute care nu respectă mereu protocoalele vestimentare pentru o astfel de poziţie, însă a avut şi momente în care ţinutele au fost corect alese.

 iohannis si carmen

(Explicație foto Iulia Albu: O ținută elegantă)

Fashion editor-ul Iulia Albu a făcut cea mai serioasă analiză a ţinutelor primei doamne a României, Carmen Iohannis, explicând că soţia preşedintelui a trebuit să facă o tranziţie destul de dificilă, de la profesoara de engleză, la cea de cea mai analizată femeie din România din punct de vedere vestimentar. [contextly_auto_sidebar id=”PUb5GNcZDB7HyDPqENgi9dnmh38lY2AS”] “Atunci când vorbim despre stilul lui Carmen Iohannis trebuie să înţelegem faptul că tranziţia acesteia de la doamna profesoară, soţia primarului Sibiului, la acum Prima Doamnă este una complicată, deloc la îndemâna oricui şi, în principiu, extrem de dificilă. Deşi este lesne de obervat faptul că Carmen Iohannis a fost mereu o femeie frumoasă, îmbrăcată în cel mai rău caz decent, postura de Prima Doamnă cere respectarea unei anumite etichete pe care aceasta a înţeles-o şi pe care o respectă şi o interpretează din ce în ce mai adecvat”, a declarat Iulia Albu pentru publicaţia wowbiz.ro.

Prima apariţie – una mai puţin reuşită

Iulia Albu a comentat şi una dintre primele apariţii ale lui Carmen Iohannis, imediat după alegerea soţului ei ca preşedinte al ţării, în decembrie 2014, la un concert de la catedrala din centrul Sibiului. „Carmen Iohannis încearcă accesorizarea unei ţinute monocrome cu o eşarfă fuchsia, cu albastru, însă nu reuşeste un rezultat pozitiv, printre greşelile majore ale acestei ţinute remarcându-se poşeta albă cu mânere scurte purtată pe umăr, obicei pe care în acest moment, slavă Domnului, Carmen Iohannis l-a abandonat, lungimea încorectă a fustei (nu pentru că nu ar avea picioare de arătat, ci pentru că eticheta cere altfel) şi cizmele care nu au ce căuta VREODATA, în afara orelor de echitaţie, în ţinuta unei Prime Doamne. Desigur, vorbim însă despre un alt model şi o cu totul altă circumstanţă”, a declarat Iulia Albu, citată de wowbiz.ro. Totodată, fashion editor-ul a mai spus că soţia preşedintelui a încercat o abordare Jacqueline Kennedy– esque, la meciurile de Cupa Davis, desfăşurate luna trecută la Sibiu.

Nu a respectat protocolul

De asemenea, în urmă cu câteva zile, Carmen şi Klaus Iohannis au primit la Cotroceni delegaţia oficială a Turciei, condusă de preşedintele acestei ţări. Din nou, ţinuta Primei Doamne a României nu a fost cea mai inspirată, crede Iulia Albu. “Deşi corect pentru o ţinută de zi deux pieces purtată de Carmen Iohannis, zilele trecute, la Cotroceni când ea şi preşedintele au primit delegaţia oficială a Turciei, nu a fost o alegere inspirată din punct de vedere al respectării protocolului pentru asemenea eveniment, mai exact protocolul cerea abordarea unei ţinute de culoare închisă, preferabil albastru şi o anumită lungime a fustei. Cu toate că Prima Doamnă arată senzaţional, există anumite reguli care incumbă statutului de Prima Doamnă pe care îi recomand, data viitoare, să le respecte”, a mai spus Iulia Albu, pentru wowbiz.ro

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Iulia Albu e o cretina, urata si frustrata! E prea mult bagata in seama pentru o neica nimeni ce este. I se da prea multa atentie. Habar nu am de ce.