video am pierdut și finala mică. csu a luat bătaie cu 66-81 de la pitești

bojovicCătălin Vulc l-a taxat doar pe Ceskovic pentru evoluția catastrofală din semifinala cu Mureș și l-a lăsat pe acesta pe bancă. Bojovic a fost în schimb titular și în finala mică disputată cu BC Pitești. Gazdele s-au impus cu 66-81.

Cătălin Vulc a început din nou meciul pe mâna sârbului Bojovic, dar l-a lăsat pe bancă pe Ceskovic. Astfel primul cinci trimis pe teren cu Piteștiul, în finala mică a fost Bojovic, Popovic, Hurd, Calotă și Lee.
Vizibil relaxați, jucătorii celor două echipe nu au mai oferit același spectacol așa cum a fost în meciul din campionat de acum câteva săptămâni. [contextly_auto_sidebar id=”AY04E5SCVRGFMYlc7IaJt0PFdGb6Lh8j”]Chiar și așa, Piteștiul a început mai bine și s-a instalat la conducere pe tabelă încă din startul meciului. Sibiul a revenit în joc pe final de sfert 1 și s-a apropiat la un punct, la scorul de 13-14. Zyle a ratat însă apoi sub panou, iar Piteștiul a replicat imediat cu un coș de 3 puncte, după 10 minute scorul fiind de 13-17 în favoarea gazdelor.
Cătălin Vulc a schimbat un pic tactica și i-a pus în teren pe Zyle, Popovic și Pascu. Piteștiul a început să se distanțeze, iar pe parchet a revenit Hurd, la scorul de 19-25. Fix la jumatea sfertului doi, Popovic a ratat de 3 puncte, iar Orbeanu a înscris, diferența dintre cele două grupări crescând la 9 puncte. Calotă și Lee au făcut câteva recuperări importante și tot cei doi au redus și din diferența pe tabelă, la pauza mare scorul fiind de 33-34.

Cap la cap în sfertul 3. Doar șapte minute…
După pauza mare Sibiul a ținut aproape de Pitești preț de șapte minute. Bojovic a uitat de câteva ori să se apere, iar Piteștiul s-a îndepărtat din nou la șapte puncte. Lee și Popovic au recuperat însă bine la următoarele faze, iar gazdele au intrat în penalitate, Sibiul recuperând încet și sigur diferența de pe tabelă. A venit însă ultimul minut în care Neguț și Orbean au marcat șapte puncte și tabela a arătat 50-59 după 30 de minute de joc.

Neatenți în apărare, relxare în atac
Sfertul patru a fost pe contre. Sibiul a încercat să înscrie de la distanță, dar mingea a ieșit din inel de câteva ori. Piteștiul s-a apărat bine și a fost mai eficient sub panoul advers. Piteștenii au învins și și-au adjudecat Finala Mică, punând capăt unui meci care pentru CSU a însemnat și finalul celui mai negru sezon din ultimii 10 ani. De notat că Ceskovic a încheiat meciul așa cum l-a și început pe bancă.

CSU:
Hurd 17, Bojovic 12, Pascu 2, Calotă 6, Zyle 5, Popovic 10, Lee 14.

Vulc l-a ”taxat” pe Ceskovic
Antrenorul lui CSU Sibiu l-a lăsat tot meciul pe bancă pe Ceskovic, unul din cei mai slabi jucători în semifinala cu Mureș. După meci antrenorul sibienilor s-a arătat mulțumit oarecum de atitudinea din teren a echipei sale. Vulc a vorbit la conferința de presă și despre ceea ce urmează la echipă și despre umilința de joi suferită de CSU în semifinala cu Pitești.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ A LUI CĂTĂLIN VULC DE LA PITEȘTI

VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI LIVE DINAINTEA MECIULUI

FOTO: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu