super competiţie de taekwon-do la sibiu!

Oficialii PUMA Club au anunţat organizarea celei de-a patra ediţii a Campionatului Naţional de Taekwon-Do pentru Juniori II şi III. Evenimentul se va desfăşura la sala Transilvania din Sibiu şi presupune organizarea de competiţii între micii luptători de taekwon-do din toată ţara. 

taekwondo

Campionatul se va desfăşura în perioada 4-5 aprilie, iar categoriile de vârstă ale participanţilor vor fi: junior II (<14 ani) şi junior III (<10 ani). Micii sportivi se vor întrece în cadrul a trei probe de taekwon-do pentru a puncta în clasamentul general: tull, luptă, tehnici speciale. [contextly_auto_sidebar id=”Nckipzd4BwzYyVnEGZ071K8kMKLCxDfE”] Nu va lipsi de la eveniment demonstraţia de spargeri-forţă, spre încântarea publicului. “Peste 150 de participanţi din partea cluburilor sportive de taekwon-do din ţară sunt aşteptaţi să ia parte la eveniment. De asemenea, oficialii Federaţiei Române de Taekwon-do vor fi prezenţi la Sibiu pentru a asista acest campionat”, au anunţat organizatorii.
Campionatul Naţional de Taekwon-Do pentru Juniori II şi III este organizat sub egida Federaţiei Române de Taekwon-do şi susţinut de Consiliul Local prin Primăria Sibiu, fiind înscris pe Agenda Sportivă 2015 a Municipiului Sibiu. Evenimentul este deja unul cu tradiţie pentru Sibiu şi se doreşte continuarea promovării performanţei în taekwon-do, precum şi creşterea vizibilităţii Sibiului, ca şi centru de referinţă în domeniul artelor marţiale.

Ultima oră

Comentariul meu