sora medieșencei ucisă în scoția vrea pedeapsă cu moartea pentru criminalul lucianei mauer

luciana-maurer222Vestea că criminalul Lucianei Mauer, a fost găsit vinovat de către magistrații din Scoția, a fost primită cu surprindere de familia medieșencei. Trupul neînsuflețit a fost repatriat după două luni și jumătate de la oribila crimă.

Familia Lucianei Mauer, tânăra ucisă în decembrie 2014, în Scoția, a aflat de la Ora de Sibiu, faptul că principalul suspect în acest caz, a fost declarat vinovat vineri, de către o instanță din Scoția.[contextly_auto_sidebar id=”NdHtksmn0ynyQ1TlA53WVTT0NRfucjQU”]
Zoltan Maria Denisa, sora fetei omorâtă, s-a arătat surprinsă de decizie. Ea crede însă că nicio pedeapsă nu poate compensa pierderea suferită de familia ei.
”Nu ne așteptam să fie găsit vinovat pentru că noi am primit foarte puține informații despre ceea  ce s-a întâmplat în Scoția. Sperăm să se facă dreptate. Orice pedeapsă o să primească acest criminal, nu credem că ar fi suficientă pentru fapta sa. Eu cred că ar trebui să primească aceeiași pedeapsă cu ceea ce i-a făcut sorei mele. Adică să fie condamnat la moarte. Sper ca judecătorii să îi dea pedeapsa maximă”, a declarat Zoltan Maria Denisa, sora victimei ucisă în Scoția, pentru oradesibiu.ro.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO MEDIEȘEANCA UCISĂ în Scoția, escortă și narcomană, susține presa britanică
Repatriată după mai bine de două luni
Familia Lucianei Mauer a reușit să își înmormânteze creștinește fiica, abia în urmă cu câteva săptămâni. Trupul neînsuflețit al Lucianei Mauer, a fost repatriat după mai bine de două luni. ”Am reușit cu ajutorul unor fundații să o aducem acasă și să o înmormântăm. Mai bine de două luni a durat. A fost greu..” a mai spus Denisa, pentru Ora de Sibiu.

CITEȘTE ȘI: MEDIEȘEANCĂ UCISĂ ÎN SCOȚIA: Luciana Maurer avea 23 de ani și o fetiță de 7 ani

Ultima oră

Comentariul meu