ora de sibiu live – csu a jucat finala mică în cupa româniei. vezi înregistrarea transmisiei de la pitești!

csu sibiu3CSU Sibiu va disputa finala mică de la Final FOUR cu începere de la ora 15.30, la Pitești cu echipa gazdă. Sibienii au pierdut joi în semifinală cu Mureșul. Ora de Sibiu transmite aspecte live dinaintea meciului și conferința de presă de după partidă.

După ce ieri a pierdut fără drept de apel în fața celor de la BC Timișoara, echipa sibiană se va duela în finala mică împotriva celor de la BCM Pitești.
Dacă e să ne luăm după evoluțiile celor două echipe în meciurile din semifinale, atunci cu siguranță CSU pornește cu șansa a doua în fața echipei gazdă. [contextly_auto_sidebar id=”puc36csfMXMSMKvDMei49pNUg541bu13″]Sibiul a evoluat slab, doi dintre jucătorii cei mai buni reușind trista ”performanță” de a nu înscrie nici un punct, fiind vorba de Bojovic și Ceskovic.
Este de așteptat ca vineri în lot să apară și Popovic, lucru confirmat și de antrenorul Cătălin Vulc, la finele partidei de joi după amiază.
Meciul de vineri este televizat de Digi Sport, iar în aceste condiții Ora de Sibiu urmând să vă ofere transmisii video înainte si după această partidă. Vom da live detalii de la fața locului înainte de partidă și vom transmite în direct conferința de presă de după acest meci și declarațiile oferite de reprezentanții lui CSU Sibiu.

UPDATE

CSU  a pierdut cu 66-81. Puteti vedea cronica meciului și declarațiile de la final AICI!
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI AVUTĂ LOC ÎNAINTEA MECIULUI

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Mare atentie la informatiile furnizate…CSU Sibiu a jucat ieri in semifinala impotriva echipei BC MURES!

    Citez: ,,După ce ieri a pierdut fără drept de apel în fața celor de la BC Timișoara, echipa sibiană se va duela în finala mică împotriva celor de la BCM Pitești.”