ora de sibiu live – csu a ratat calificarea în finala cupa româniei. transmitem vineri finala mică!

csu sibiu3CSU Sibiu participă după 8 ani la faza finală a Cupei României. Sibienii au șansa să salveze sezonul dacă își adjudecă în premieră trofeul pus în joc la Pitești. Ora de Sibiu vă va transmite de la fața locului toate detaliile de la meciurile jucate de universitari.

CSU a plecat spre Pitești încă de miercuri, acolo unde joi și vineri participă la Final Four-ul Cupei României 2015.
Pentru sibieni această calificare în semifinale este extrem de importantă. Ea vine după opt ani de absență, iar șansa de a câștiga Cupa României, ar putea să salveze unul din cele mai slabe sezoane ale Sibiului.[contextly_auto_sidebar id=”s7aVn2veJRg12P3sJcgIW8zLl5mSjiGY”]
Jucătorii sibieni au mărturisit că sunt motivați și își doresc nespus de tare să aibă rezultate bune în turneul ce are loc la Pitești.
”În Cupa României sunt patru echipe foarte bune, cred că Mureșul este într-o formă foarte bună, pentru că au jucat foarte bine în această a doua parte a campionatului, dar cred că orice este posibil. Dacă vom câștiga meciul cu Mureșul vom juca împotriva celor de la Timisoara sau Pitești. Pentru început, cred că trebuie să ne concentrăm, în meciul cu Mureșul, din primul minut, apoi vom vedea ce se va întâmpla. Eu sper să facem un joc bun, să nu dezamăgim suporterii Sibiului”, a spus Milos Bojovic, înainte de plecarea spre Pitești.
Antrenorul lui CSU crede că fiecare dintre cele patru echipe din Final Four-ul Cupei României are șanse egale în câștigarea trofeului.  ”Din fericire am reușit să îi recuperăm pe toți jucătorii și sperăm să facem treabă bună. Cupa României este un altfel de competiție, nu este ca și în Campionat. Sunt 40 de minute în care, dacă o echipă prinde o zi bună, se poate întâmpla orice”, a declarat Cătălin Vulc.

Programul meciurilor:
2 aprilie
CSU Atlassib Sibiu – BC Mures Tg. Mureș -ora 17:15, în direct pe DIGI SPORT
BC Timișoara – BCMU Pitești-ora 19:45, în direct pe DIGI SPORT
3 aprilie
Finala mică-ora 15:30
Finala mare-ora 18:00, în direct pe DIGI SPORT

Transmisii live de la Pitești
Ora de Sibiu se va afla alături de CSU la cel mai important moment al echipei sibiene din acest sezon. Site-ul nostru va transmite imagini live de la Pitești, dinaintea meciului de joi cu Mureșul Tg. Mureș, interviuri cu jucătorii, cu oficialii clubului, imagini cu atmosfera din tribună și conferința de presă de după această partidă.
Vă vom ține la curent cu tot ce se întâmplă și în timpul meciului atât pe oradesibiu.ro cât și pe pagina noastră de Facebook.

UPDATE

CSU Sibiu a ratat calificarea în finala mare. Sibiul a pierdut cu Mureșul. Vineri vom transmite în direct finala mică. Detalii despre meciul cu Mureșul și despre finala mică de mâine, găsiți AICI!
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI DE LA PITEȘTI

INREGISTRAREA DECLARATIEI LUI CĂTĂLIN VULC DUPĂ MECI

sursa foto: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu