miting spontan pro alăptare în public

miting in bulgaria pentru alaptarea in publicCâteva zeci de mame au protestat cu copii la sân în fața unui supermarket bulgăresc pentru ca alăptarea unui copil la sân să nu mai fie taboo.

Protestul mamelor din Sofia, Bulgaria a izbucnit după ce o mămică, care își alăpta copilul într-un sistem de purtare gen sling cu inele,  în timp ce făcea cumpărături, a fost oprită de un gardian de securitate și obligată să părăsească supermarketul pe motiv că deranjează clienții.

Aceasta a făcut o plângere la conducerea supermarketului, fiind ulterior susținută de alte mame din Sofia, care își alăptează natural copiii. [contextly_auto_sidebar id=”MtUEvijfjpOZgFAAmIZmmeYfAsd9l9KC”] Incidentul a redeschis polemica în ceea ce privește alăptarea în public deoarece în timp ce mamele ce-și alăptează copiii cu lapte praf, la biberon pot alăpta în public, cele care alăptează la sân sunt trimise la toaletă sau rugate să iasă din magazin sau spațiul în care se află.

Dacă ești o mămică care alăptează natural și ai avut incidente în vreunul din supermarketurile din Sibiu, trimite-ne povestea ta la oradesibiu@gmail.com.

Ultima oră

Comentariul meu