iohannis a semnat decretul de eliberare din funcție a unei judecătoare importante a sibiului

tribunal dumbravii sibiuPreședintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 1 aprilie mai multe decrete. Printre acestea se află unul care este important pentru sibieni. Vorbim de cel pentru pensionarea judecătoarei Berghezan.

Klaus Iohannis a semnat miercuri mai multe decrete. Printre acestesea se află și cel privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Sibiu a doamnei Gabriela Liliana Berghezan. [contextly_auto_sidebar id=”hvladcspw38C76veNeXbEM5ii8sPeiuq”]Este vorba de un decret de pensionare al acesteia, începând cu data de 10 aprilie 2015.
Președintele a mai semnat și un decret privind promulgarea Legii pentru modificarea Decretului — Lege nr. 118/ 1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum și celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri;
Un alt decret aprobat de președinte este cel privind promulgarea Legii pentru întărirea disciplinei financiare privind operațiunile de încasări și plăți în numerar și pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 193/ 2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Titlul induce in eroare sugerand ca judecatoarea cu pricina a fost „eliberata din functie” = demisa, cand de fapt e vorba de o banala pensionare. Nu e un exeplu de jurnalism serios si responsabil

    1. Nu credem că titlul induce în eroare. Este un decret de eliberare din funcție. In text este și motivul. Dacă era vorba de demitere, probabil titlul ar fi fost despre ”dată afară”