video foto fanii lui csu au mers peste jucători la antrenamente – momente emoționante

csu fani1Aproximativ 50 de suporteri ai lui CSU Sibiu au mers luni seară la Sala Transilvania ca să își arate suportul față de jucătorii echipei, înaintea meciurilor de la turneul final al Cupei României la baschet. Sibiul joacă joi cu Mureșul, la Pitești.

La fel cum s-a întâmplat și înaintea meciurilor din play-off cu U Cluj din sezonul trecut, fanii lui Csu Sibiu au ținut să fie prezenți la unul din antrenamentele echipei și înaintea  partidelor extrem de importante din Cupa României, de joi și vineri de la Pitești. [contextly_auto_sidebar id=”AEDEtp5SJbW74YqB5ejTWwPBixzGlQDK”]Fanii au cântat preț de câteva minute din tribună, iar apoi au coborât pe parchet și au încurajat jucătorii pregătiți de Cătălin Vulc. „Având în vedere că a fost un sezon dezamăgitor, pentru noi ca fani, ne așteptăm ca în Cupă să fie rezultate pozitive. Noi vrem să le transmitem că suntem alături de ei indiferent de rezultat. Chioar dacă vor câștiga sau vor pierde, vom fi lângă ei. Așa vom fi și la Pitești”, a spus un suporter pentru csusibiu.ro.
Jucătorii au mărturisit că au primit cu emoție încurajările fanilor. ”A fost emoționant să îi avem pe fani aici în sală, aplaudând și susținându-ne. Le suntem recunoscători și le mulțumim că au venit. Apreciem mult susținerea lor. Ne-ar place să vină la Pitești, să ne susțină, dar, oricum, ce s-a întâmplat acum a fost măreț. Când vii la antrenamente să joci intri într-o rutină, iar când au apărut aplaudând suprterii a fost de-a dreptul emoționant. Eu cred că vom aduce Cupa la Sibiu. Veniți, vă rog, să ne susțineți! Vă mulțumim!”, a spus Leroy Hurd pentru site-ul oficial al echipei.
CSU se află în aceste zile într-un cantonament de pregătire la Hilton Sibiu, iar miercuri echipa va pleca spre Pitești, acolo unde va juca la turneul final al Cupei României.


Sibiul joacă joi de la 17:15 cu BC Mureș, în prima semifinală. În funcție de rezultat urmează ca vineri să joace în finala mică (ora 15:30) sau finala mare (ora 18.00).
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=ZLOOGxk8H0I” splash=”https://i.ytimg.com/vi/ZLOOGxk8H0I/maxresdefault.jpg” caption=”Keep Calm and Win The CUP”]
video&foto: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu