liceenii și studenții din sibiu învățați cum să aibă succes de teodor tulpan și radu nechifor

tulpanLiceenii si studenții sibieni sunt chemați marți față în față cu profesioniști consacrați, ale căror reușite îi pot încuraja și motiva în dezvoltarea personală și profesională. Evenimentul se desfasoară în intervalul orar 15:00-17:00, la Biblioteca Universității Lucian Blaga – Aula Magna.

În cea de-a doua zi a conferințelor invitații speciali sunt : Radu Nechifor (Naist, Profesor şi Constructor de naiuri), Teodor Tulpan (Salvamont, fondator Scoala de Munte EVEREST), Ramona Tiepac (Coach & Trainer), Tara von Neudorf (Grafician). [contextly_auto_sidebar id=”1S5nh0PTuxsrr2D61M9sLwezC6WNzZOy”]Timp de 2 ore tinerii le vor cunoaște poveștile de succes și le vor putea adresa întrebări, descoperind astfel secretul reușitei lor și ce anume a stat la temelia lui.
Gazda evenimentului va fi Ionuț Popescu, Vicepreședinte Resurse Umane @ AIESEC Sibiu. Ionuț va facilita discuțiile și momentele de interacțiune dintre tineri și speakeri.
„Deși multe din influențele secolului 21 nu sunt cele mai bune asupra noii generații, aceasta are acces la informație mult mai mult și mai rapid decât am avut noi și cei dinaintea noastră. Cred că unul din aspectele importante, pe care tinerii trebuie să le înțeleagă pentru a reuși să își construiască o carieră cu o bază solidă încă de la primii pași, este acela de a învăța importanța acțiunilor si asumarii responsabilitatilor, de a realiza diferenta intre o idee buna si un proiect dus la bun sfârșit. Pe lângă informația teoretică și sfaturile pentru prestația artistică a elevilor mei, am datoria morală de a-i și ghida spre o carieră care implică atitudine sociala, respect și încredere în sine, ambiție și tact spre acel stil de viață care îți aduce toate beneficiile prin intermediul pasiunii. ”, a declarat Radu Nechifor.
Caravana Conferințelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi în alte 8 orașe din țară, poposind timp de o săptămână în fiecare. Următorul oraș din itinerariu este Alba Iulia.
Prima parte a Conferințelor (sesiunea de primăvară) se va încheia în vară după 60 zile iar cea de-a doua parte (sesiunea de toamnă) are aceeași durată (21 septembrie – 4 decembrie); în total, peste 1.000.000 liceeni și studenți din 23 orașe sunt invitați să descopere soluții pentru viitorul lor profesional și să își lărgească orizontul de cunoștințe mulțumită experiențelor și ideilor împărtășite de cei peste 800 profesioniști consacrați, care se vor alătura BookLand Evolution de-a lungul anului 2015.

Ultima oră

Comentariul meu