foto și totuși vom avea un târg de paști. unul tradițional în piața mică!

targ de pasti piata mica

După ce inițiatorii proiectului Târgului de Paști din Piața Mare nu au mai depus diligențele necesare organizării acestuia, municipalitatea a dat undă verde unei alte inițiative asemănătoare. Târgul Tradițional de Paști se va face în Piața Mică în perioada 3 – 13 aprilie.

Forfotă mare în Piața Mică a orașului. Aici se amenajează de zor zona în care va avea loc prima ediție a Târgului Tradițional de Paști. Anvergura acestuia nu o să fie la fel de mare ca a celui organizat până anul trecut în Piața Mare a orașului, dar va recreea fidel atmosfera unui loc tradițional acestei perioade din an.

”Noi am văzut că nu se mai face Târgul din Piața Mare și am decis să organizăm un eveniment special pentru perioada de Paște. Era păcat ca sibienii și cei care vin să viziteze orașul în perioada Paștelui, să nu aibă parte de un Târg Tradițional de Paști și am zis să facem ceva în acest sens. [contextly_auto_sidebar id=”TzsTc88yV0mmRwca5zjwClMkxYNeJo7i”]Este o primă ediție. Vom avea 12 căsuțe amenajate, de la care se vor putea cumpăra produse tradiționale de Paști. O să fie și un loc de joacă pentru copii. Astăzi (n.r. – marți) ne-am apucat să îl amenajăm”, a explicat Alexandra Dragoman, una din inițiatoarele acestui proiect.
În cadrul târgului care nu beneficiază de finanțare din partea primăriei, vor avea loc mai multe momente speciale. Astfel între 3 și 13 aprilie, vizitatorii vor putea viziona o expoziție de tablouri a elevilor de la Liceul de Arte (9 aprilie), iar cei mici sunt așteptați la atelierele de creație (10 si 11 aprilie de la ora 12.00). Și iepurașul o să fie prezent în locație, atât la deschiderea din 3 aprilie, de la ora 12.00, cât și în prima zi de Paște, la aceeiași oră.


Programul târgului este zilnic între 10.00 – 22.00, între 3 și 13 aprilie.

Ultima oră

Comentariul meu