sibieni arestați la alba iulia pentru jaf. au fost prinși imediat după spargere!

masini de politieDoi bărbați în vârstă de 33 și 41 ani, ambii domiciliați în municipiul Sibiu, au fost reținuți de polițiștii din Alba Iulia în după amiaza zilei de 26 martie. Cei doi sunt principalii suspecți într-un caz de spargere a unei mașini din care au furat mai multe bunuri și bani.

La data de 26 martie, ora 12.32, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către o persoană din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au spart geamul portierei autoturismului ce se afla parcat, iar de pe scaunul din dreapta faţă i-au sustras un portmoneu în care se afla o sumă de bani, carduri bancare şi documente de identitate.[contextly_auto_sidebar id=”G0CYbxvv76CBXkRXtUUO4kRkk9yGltKj”]
În baza informaţiilor deţinute, poliţiştii au demarat cercetările, fiind efectuate verificări atât pe raza municipiului Alba Iulia, cât şi a localităţilor şi oraşelor limitrofe, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, oprind în trafic, pe raza localităţii Lancrăm, autoturismul cu care se deplasau persoanele în cauză.
Procedând la legitimarea lor, s-a stabilit că aceştia sunt Florin C., de 41 de ani şi Cosmin V., de 33 de ani, ambii din municipiul Sibiu, fiind autorii infracţiunii de furt calificat, comisă pe raza municipiului Alba Iulia în cursul aceleaşi zi.
”Faţă de cei doi bărbaţi, se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă pedepsită de art. 228 alin. 1, art. 229 alin. 1, lit. d din Codul penal, fiind totodată luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 27.03.2015, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă”, anunță IPJ Alba. Foto: alba24.ro

Ultima oră

Comentariul meu