video când bojovic nu joacă, sibiul învinge. a bătut timișoara! petricevic a făcut show la conferința de presă!

calotaSibiul a învins sâmbătă seara pe BC Timișoara cu 89-87 (18 – 16 17 – 22 20 – 21 34 – 28), la capătul unui meci în care oaspeții au fost modești pe teren și în condițiile în care pentru CSU nu au jucat Bojovic, Ceskovic și Păun. Petricevic a făcut comentarii ”delicate” după meci, despre situația de la echipa sibiană.

Victorie doar pentru palmares obținută de CSU Sibiu, sâmbătă seară la Sala Transilvania. Sibienii au reușit să obțină primul succes pe teren propriu în acest retur, în chiar ultima etapă de campionat în fața echipei lui Dragan Petricevic.[contextly_auto_sidebar id=”Sga7FQ9YuyD1S9QJaADaKVvtkoXlDvUy”]
Oaspeții au dominat meciul în sferturile doi și trei, iar Sibiul și-a atribuit avantajul la început și la final de meci. Surprinzător sau nu, CSU a evoluat mult mai bine fără căpitanul Bojovic, cunoscut ca fiind un ”îndrăgostit” de minge în acest retur, pe mâna lui Sibiul pierzând nu de puține ori multe mingi importante. A lipsit și Ceskovic, iar asta s-a văzut la aruncările de trei puncte, acolo unde am suferit. Văduvit și de absența românului Păun, Cătălin Vulc a mizat aproape tot meciul pe șase jucători, Pascu fiind al șaptelea utilizat.
Jocul nu a mers deloc rău pentru sibieni, dar asta și pe fondul unei evoluții slabe a timișorenilor, care parcă și-au dorit să piardă la Sibiu, gruparea bănățeană încheind sezonul regular pe locul opt.
CSU a învins până la urmă meritat cu 89-87 și termină sezonul pe locul 10, acesta fiind din păcate unul din cele mai slabe din istoria clubului sibian.

CSU:
Pascu 3, Calotă 18, Zyle 10, Popovic 13, Johnson 9, Lee 18, Hurd 18.

Cantonament pentru Final Four
Pentru Csu sezonul se va încheia săptămâna viitoare, atunci când va participa la Pitești alături de BC Timișoara, BC Mureș și BCM din localitate, la turneul final al Cupei României. Sibiul va juca joi în semifinală cu BC Mureș, în celălalt meci urmând să joace Piteștiul și Timișoara. Vineri au loc finalele Cupei. Până la plecarea spre Pitești, programată miercuri, universitarii vor efectua un cantonament centralizat, la hotelul Hilton. Antrenorul Cătălin Vulc, speră să fie recuperați și accidentații Bojovic, Ceskovic și Păun.
IATĂ DECLARAȚIA LUI CĂTĂLIN VULC DUPĂ MECIUL CU TIMIȘOARA

Petricevic, ”săgeți” către Perisic și Mircea Vulc
Antrenorul bănățenilor, Dragan Petricevic, a vorbit la conferința de presă de după meci despre turneul de final four, dar și despre problemele de la CSU Sibiu. Acesta a vorbit și despre plecarea lui Mircea Vulc de la conducerea echipei sibiene, precum și despre o posibilă reîntoarcere a sa pe banca lui CSU în viitor.
IATĂ DECLARAȚIILE LUI DRAGAN PETRICEVIC

foto: CSU Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu