terenul actualei autobaze tursib valorează enorm! cum se vor împărți banii!

Oficialii Tursib plănuiesc să achite într-un timp cât mai scurt cele peste patru milioane de euro luate împrumut de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), necesare pentru construcția noii autobaze. Terenul vechii autobaze de pe Calea Dumbrăvii este evaluat la multe milioane de euro.

vechea autobaza tursib google

(foto: Google Maps)

Terenul vechii autobaze Tursib este evaluat la aproximativ 10 milioane de euro, bani din care, s-ar putea amortiza creditul luat de la BERD pentru construcția noii autobaze din Zona de Vest, dar și pentru investiții și achiziționarea de noi autobuze, a declarat directorul regiei de transport în comun din Sibiu, Adrian Popa. [contextly_auto_sidebar id=”grIbdLeBBFiX5ICHcsUTJne0qU7JKkIy”]”Cu banii de la vechea bază, îi vom împărți între rambursarea creditului pentru BERD și pentru a achiziționa autobuze de care avem nevoie. Asta peste un an, un an și jumătate. Nu știu cât vom obține pe acel teren. Ne-am făcut niște calcule, dar știți și dvs. că nu se potrivește întotdeauna cu ce e în târg. Baza este evaluată la 10 milioane de euro. Optimist. Am împărți atunci cele două necazuri, dar urmează să vedem cum merge și piața. Se pare că piața este în creștere și urmează să stabilim și momentul în care vom vinde acest teren”, a declarat Popa.
Potrivit oficialului Tursib, noua bază din Zona Industrală Vest va conține halele de reparații și de întreținere, cu opt canale de lucru, o spălătorie de ultimă generație, unde se vor putea face și igienizări ale mașinilor, un punct ITP și un bus-port acoperit, fără pereți, pentru 98 de mașini. ”Vor fi dotări de ultimă generație”, a mai spus directorul Adrian Popa.

Ultima oră

Comentariul meu