„ospătar de o zi pentru copii” ca să ajuți copiii născuți prematur la sibiu

prematurÎncepând din 6 martie 2015 Asociaţiile Baby Care şi Mâini Unite au iniţiat un nou proiect destinat celor mai mici copii ai Sibiului, copiii îngrijiţi în Terapia Intensivă Neonatală şi în Clinica de Prematuri – „Ospătar de o zi pentru copii”.

”Credem cu tărie că un bun început în viaţă este premiza esenţială pentru toţi copiii. [contextly_auto_sidebar id=”5GssqB9mu3Gf85Vhkmf6wfY3F9Ih2UyE”]Iar prematurii şi nou-născuţii care se nasc cu diverse afecţiuni au dreptul să fie îngrijiţi şi trataţi la fel de bine ca şi copiii din ţările vestice, ţări în care se investeşte mult mai mult în sănătatea copiilor. Stă în puterea noastră, a tuturor, aşa cum am demonstrat deja în ultimii ani, să facem mai multe şi mai bine pentru copiii noştri”, spun inițiatorii acestui demers.
Echipamentele şi aparatele medicale moderne permit îngrijirea cu mai mult succes şi în mai mare siguranţă a copiilor şi ne dorim să continuăm să modernizăm din acest punct de vedere îngrijirea copiilor noştri încă din primele momente de după naştere.
Daniel Bălţat, unul din fotografii renumiţi ai Sibiului, a fost primul „Ospătar de o zi pentru copii”. Pe 28 martie, la Pardon Cafe & Bistro Sibiu, Gabriela Stănescu Hila şi Eliza Băra, mame cu mult suflet şi membre ale Asociaţiei Mâini Unite vă aşteaptă „la cafele cu zâmbet, mâncare cu suflet şi distracţie peste măsură! Nu vom fi cele mai bune chelnerițe din lume, dar în mod cert vom face cel mai bun lucru pentru copii”
Vă invităm aşadar pe 28 martie la Pardon Cafe & Bistro Sibiu la o cafea şi-o faptă bună pentru copiii noştri aflaţi la început de drum.
ASOCIAŢIA BABY CARE are ca obiectiv principal sprijinirea îngrijirii în cele mai bune condiţii a prematurilor şi nou-născuţilor internaţi în Terapia Intensivă Neonatală a Maternităţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. ASOCIAŢIA MÂINI UNITE are ca obiectiv principal asigurarea unei dezvoltări fizice și psihice armonioase a copiilor prin acţiuni diverse – de la educaţie, asistenţă juridică şi până la organizarea de acţiuni umanitare.

Ultima oră

Comentariul meu