update video foto – miting în piața mare împotriva ”imunității parlamentare”. au venit puțini oameni!

proteste sibiuAproximativ 800 de persoane și-au anunțat prezența la un marș de protest ce va avea loc în Centrul Istoric al Sibiului. Aceștia vor să militeze pentru ridicarea imunității parlamentarilor din România. Site-ul nostru transmite în direct protestele.

”Parlamentarii continuă să îşi bată joc de popor şi de justiţie, ignorând mesajul transmis în noiembrie de stradă. [contextly_auto_sidebar id=”b8kA6mCYHy32kZ1BSNUCw2lcBjlXNc2Z”]Este timpul să le reamintim de ce am ieşit în noiembrie! Milităm pentru menţinerea imunităţii doar pentru declaraţii politice. Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori!”, se arată în chemarea postată pe Facebook, către sibieni.
Astfel, vineri de la ora 18.00 sibienii sunt chemați la un miting în Piața Mare.
”Fiecare are opţiunea de a-şi exprima opinia liber, în mod paşnic, despre ceea ce s-a întâmplat recent în Parlament. Considerăm că parlamentarii nu mai cunosc părerea cetăţenilor României. Ca cetăţeni, avem fiecare dreptul la exprimarea opiniei. Nu chemăm pe nimeni, spaţiul public este al nostru al tuturor.Dacă vor fi prezenţi anumiți oameni politici sau lideri de opinie, îi rugăm să precizeze faptul că sunt acolo doar ca simpli cetăţeni, la fel ca toată lumea. Ne (re)vedem la „plimbarea de primavară”! Paşnic, ca la orice plimbare”, se mai arată în mesaj.

UPDATE – PARTICIPANȚI PUȚINI
Aproximativ 100 de persoane au participat la mitingul din Piața Mare a Sibiului. Probabil că și vremea urâtă de afară a făcut ca numărul sibienilor să fie așa de mic.

Participanții au mărșăluit prin Piața Mare și pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, preț de aproximativ o oră și au strigat lozinci împotriva Guvernului României, a parlamentarilor și a lui Dan Șova.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI LIVE DE LA PROTESTELE DE LA SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu