veste bună pentru sibienii iubitori de raliuri!

Sibiul va avea, în premieră naţională, o echipă exclusiv locală în Campionatul Naţional de Raliuri. Sebastian Barbu şi Alex Ardelean, au reuşit să adune în Sibiu Racing Team numai piloţi sibieni, iar ambiţiile sunt mari.

barbu raliu

Potrivit celor de la Sibiu Racing Team, din cele cinci echipaje care compun echipa, două vor lua startul la Tess Rally, la Braşov, în prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri. Astfel, cu numărul 5 de concurs, Sebastian Barbu va concura tot cu Mitsubishi Lancer Evo X de Clasa 2, dar cu un alt copilot faţă de anul trecut, Răzvan Hulea. [contextly_auto_sidebar id=”vvjWvwmqiWpVpPZVdZHHJjU88OyBJWuc”] “Tot cu Răzvan am câştigat titlul la debutanţi şi locul 5 la Cupa Dacia, aşa că avem deja un istoric de succese. Despre raliul de week-end, pot spune că etapa de la Braşov este complet imprevizibilă din punct de vedere meteorologic. Aici se poate întâmpla orice şi poţi să pleci din oraş cu soare şi, când ajungi pe probe, să dai de zăpadă sau viscol. Dar, tocmai de aceea este una dintre cele etapele frumoase din calendarul competiţional. Eu sunt obişnuit cu zăpada după această iarnă lungă, dar, sincer, mi-ar plăcea să fie soare şi frumos pentru a avea cât mai mulţi spectatori pe probe”, a declarat Sebastian Barbu.
În 2015, Sebastian Barbu îşi propune participarea în şase etape din CNR şi la patru etape din European Rally Trophy, două fiind cele de la Arad şi Tulcea, plus cele din Austria şi Turcia.
Cine compune al doilea echipaj

După un an 2014 excelent, cu titlul de campion național la debutanți și învingător în Cupa Suzuki, echipajul Ardelean-Baltador începe sezonul cu mașina Suzuki Swift Sport cu numărul 31 mult îmbunătățită. „Mașina se comportă foarte bine, am căpătat experiență foarte mare prin testele pe care le-am făcut atât la Sibiu, cât și la Brașov, iar noua cutie este extraordinară. Pentru anul 2015, dorim să avem o constanță în ceea ce facem, să venim cu o creștere vizibilă la fiecare etapă și să putem ajuta echipa Sibiu Racing Team să obțină puncte prin clasările noastre. Alături de noi va fi, ca și anul trecut, excelenta echipă tehnică condusă de Iulică Niță. Altfel, pentru că este primul eveniment de la alegerea noii conduceri a FRAS, ne-ar plăcea ca aceasta să se implice mai mult decât s-a întâmplat până acum în promovarea echipelor și a echipajelor din CNR”, spune Horațiu Baltador.

 

Ultima oră

Comentariul meu