video şedinţele de la consiliul local şi consiliul judeţean sibiu. vezi înregistrările complete!

Site-ul nostru a transmis, în direct, şedintele de la Consiliul Local Sibiu şi Consiliul Judeţean Sibiu. Printre cele mai importante proiecte aflate pe ordinea de zi în cele două legislative s-au numărat aprobarea finanțărilor proiectelor culturale din acest an sau aprobarea master planului pentru extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă.

consiliul judetean sibiu

Printre proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi a Consiliului Local Sibiu se găsesc cele privind aprobarea finanțărilor proiectelor culturale, a programului minimal anual și a obiectivelor aferente anului 2015 pentru Teatrul Național Radu Stanca Sibiu sau a finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități sportive. [contextly_auto_sidebar id=”kx8BzUhghtg70PDX9texOhKuvoZtlaxg”] De asemenea, tot consilierii locali au aprobat joi și un proiect de hotărâre privind acordarea unui număr de 5674 de burse de merit, 114 burse de studiu și 1073 burse sociale. ”Elevii de la cursurile cu frecvență din învățământul preuniversitar de stat pot beneficia de burse acordate din sume asigurate de la bugetul local și din sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată, aprobate anual prin legea bugetului de stat cu această destinație”, se precizează în raportul de specialitate care însoțește proiectul hotărâre.
De cealaltă parte, legislativul județean a aprobat joi mai multe proiecte de hotărâre care privesc Aeroportul Internațional Sibiu sau master planul pentru extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă uzată în județele Sibiu și Brașov. De asemenea, va exista și o informare privind stadiul remedierii deficiențelor la Aeroportul Sibiu.

VEZI INREGISTRAREA DE LA SEDINTA CONSILIULUI LOCAL IN PLAYERUL DE MAI JOS

VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA ȘEDINȚEI DE LA CONSILIUL JUDEȚEAN SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu