oficial: copilotul zborului germanwings, andreas lubitz, a prăbușit intenționat avionul - secunde înainte de impact încep țipetele

andreas lubitzCopilotul zborului Germanwings, Andreas Lubitz , a provocat intenționat accidentul, au confirmat investigatorii francezi. Acesta a refuzat accesul înapoi în cabină a căpitanului și a acționat butonul de pierdere de altitudine.

VESTE ȘOCANTĂ ÎN ACCIDENTUL GERMANWINGS: Unul dintre piloți ieșise din cabină și nu a mai putut intra până la impact

”Nu stim cauza pentru care a făcut-o dar a prăbușit intenționat avionul. Așteptăm datele despre profilul copilotului german de la oficialitățile germane” a spus Brice Robin, reprezentantul investigatorilor francezi într-o rundă de presă de ultimp oră. ”Sinucidere? Nu știu. Acum putem spune doar că acest copilot a permis deliberat coborârea avionului, controlată, dar fără motiv. Tot el a împiedicat accesul căpitanului înapoi în cabină. Nu se aude niciun cuvant. Nu spune nimic, Doar respirația, normală” a mai spus oficialul într-o conferință de presă.

Pasagerii și-au dat seama de ce se întâmplă doar la câteva secunde înainte de impact, când încep țipetele.

IPOTEZĂ TERIFIANTĂ: Prăbușirea avionului Germanwings – O SINUCIDERE DELIBERATĂ

Ușa de acces în cabina pilotilor este blindată și poate fi deschisă doar din interior. Există un cod e urgență pentru deschidere, dar acest avion nu avea, pentru că era vechi. Ușa se blochează imediat ce este închisă și poate fi deschisă doar de interior.

Misterul accidentului Germanwings: DE CE AU TĂCUT PILOȚII?

”Căpitanul a ieșit se pare ca să meargă la baie. Avionul era pe pilot automat. Apoi începe descensul. Andreas Lubitz este numele copilotului. Nu știm ce era în capul lui. Avea o respirație normală, dar este clar că a prăbușit intenționat avionul. Avem încă de răspuns la multe întrebări. Așteptăm informații de la autoritățile germane. Vom face toate investigațiile pentru a ajunge la adevărul despre ce s-a întâmplat. Tot ce știu este că acest copilot avea experiență de zbor și putea să conducă singur acest avion. Vom vedea pe parcurs se ce ne va conduce investigația” a spus Brice Robin, unul dintre procurorii de caz în conferința de presă.

VESTE ȘOCANTĂ ÎN ACCIDENTUL GERMANWINGS: Unul dintre piloți ieșise din cabină și nu a mai putut intra până la impact

”Eu nu vorbesc de o sinucidere. O sinucidere este un act solitar, nu cu 150 de oameni”

”Repet, se aud țipete doar în ultimele secunde iar moartea pasagerilor a fost instantă. La peste 600 de kilometri pe oră, impactul a pulverizat avionul” a spus Brice Robin.

Ultima oră

Comentariul meu