galerie foto: tragedia din alpi
Rămăsitele avionului si ale pasagerilor sunt imprastiate pe o raza de doi kilometri

Va fi nevoie de luni de zile pentru ca legiștii să poată să reconstituie și să identifice rămâșițele victimelor zborului Barcelona – Dusseldorf al filialei low cost a Lufthansa, Germanwings.

rămăsitele avionului si ale pasagerilor sunt imprastiate pe o raza de doi kilometri
Rămăsitele avionului si ale pasagerilor sunt imprastiate pe o raza de doi kilometri

Zborul ce a decolat marți dimineață la 9.55 de pe Aeroportul El Prat din Barcelona, cu 150 de persoane la bord, nu a mai ajuns la destinație. Aparatul a căzut vreme de 8 minute de la 9000 de metri la 1800 de metri, unde s-a dezintegrat în urma impactului cu solul, resturile împrăștiindu-se pe mai mulți kilometri. Nu se cunosc cauzele acestei tragedii, de ce a pierdut altitudine avionul Airbus A-320 și de ce piloții nu au anunțat nimic, dar cutia neagră a fost găsită și se așteaptă ca să ofere indicii despre concursul de împrejurări care a condus la acest deznodământ dramatic.locul tragediei

Viața s sute de oameni a luat o altă întorsătură, când au aflat că au pierdut un membru al familiei, un apropiat, un prieten. Între timp, marți seară, peste 30 de zboruri ale Germanwings a fost anulate, după ce membri ai echipajelor au refuzat să mai zboare.

Vedeți mai jos o galerie foto de la tragedia aviatică din sudul Franței refectată de ziarele spaniole, de unde sunt 45 dintre victime.

 

Ultima oră

Comentariul meu