ce le dorește ioan cindrea polițiștilor cu ocazia zilei poliţiei române

ioan cindreaDe peste un deceniu, Ziua Poliţiei Române se îngemănează cu Sărbătoarea Bunei Vestiri, un prilej pentru mine de a adresa câteva gânduri de apreciere şi consideraţie pentru conducerea şi colectivul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Este unanim acceptat că Poliţia Română este astăzi una dintre instituţiile statului român care se bucură de încrederea populaţiei, iar Inspectoratul Judeţean de Poliţiei Sibiu a contribuit an de an la creşterea respectului şi a încrederii oamenilor în poliţişti. [contextly_auto_sidebar id=”gxJ4LjVzlSyzmL4rYtdtNl9WX6r4DpkQ”]Trebuie să subliniez faptul că liniştea şi infracţionalitatea redusă şi eradicată prompt în judeţul Sibiu se datorează profesionalismului celor care, 24 de ore din 24, muncesc pentru respectarea legii şi pentru menţinerea unui climat de siguranţă pentru cetăţenii judeţului nostru.
Chiar dacă nu primiţi aplauze în fiecare zi pentru munca dumneavoastră, desfăşurată de multe ori în condiţii de periculozitate, permiteţi-mi să evoc o zi în care peste 20.000 de sibienii v-au aplaudat cu siguranţă. În 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, sibienii prezenţi de-a lungul bulevardului Corneliu Coposu au avut ocazia să vă vadă şi să admire maşinile de intervenţie în cadrul paradei militare pe care am organizat-o în premieră după Revoluţie, începând din anul 2013, şi să vă răsplătească cu aplauzele lor.
Doresc să vă asigur de toată susţinerea din partea instituţiei Consiliului Judeţean Sibiu în toate demersurile pe care le întreprindeţi cu scopul de a oferi siguranţă cetăţenilor. Prezenţa dumneavoastră în structura Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), informările periodice pe care le faceţi în cadrul întâlnirilor trimestriale de la Consiliul Judeţean Sibiu ne confirmă că vă faceţi datoria şi interveniţi cu promptitudine oriunde şi oricând este nevoie.
La Mulţi Ani, tuturor poliţiştilor!
Cu deosebită consideraţie,
Ioan Cindrea
Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu