foto - maşini incendiate pe strada ştefleşti!

Pompierii sibieni au intervenit marţi noapte să stingă o maşină care a luat foc pe strada Ştefleşti. Incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit produs la un conductor electric.

 masini incendiate 2

Un autoturism a luat foc, iar alte două au fost afectate de incendiul care s-a extins, marţi noapte, pe strada Ştefleşti din Sibiu, au anunţat reprezentaţii ISU Sibiu. Potrivit acestora, pompierii care au intervenit la stingerea incendiului au fost nevoite să lupte cu flăcările pentru ca celelalte două autoturisme parcate în imediata apropiere a maşinii incendiate să nu ia complet foc. [contextly_auto_sidebar id=”V68RZ6sqf0hHDa9IijNAXNRsDjmYkV6W”] “Marţi, 24 martie a.c., la ora 00.08, un echipaj de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost solicitat să intervină în municipiul Sibiu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, înmatriculat în județul Sibiu, aflat în proprietatea unei persoane de sex feminin. Incendiul a afectat şi alte două atutorisme alăturate, înmatriculate tot în județul Sibiu, una aflată în proprietatea unei persoane de sex masculin, iar cea de-a doua aparținând unei societăți comerciale. În momentul producerii evenimentului, autoturismele se aflau staționate într-o parcare pe stada Șteflești din municipiul Sibiu”, se arată în comunicatul ISU Sibiu.
Potrivit autorităţilor, în urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect, au ars componentele din zona motorului și bordul primului autoturism și s-au deteriorat la celelalte două autoturisme.

 

Ultima oră

Comentariul meu