video un copil din sibiu a făcut să plângă juriul de la românii au talent! ce zici de el?

Cu numai cei opt ai ai săi, sibianul Ruben a reuşit să-i impresioneze pe membri juriului de la Românii au talent! Puştanul a cântat dumnezeieşte la chitară o piesă Voltaj!

ruben
Un puştan de numai opt ani, din Sibiu, a lăsat cu gura căscată juriul de la Românii au talent! Ruben, copilul minune, i-a emoţionat până la lacrimi pe toţi, cântând la chitară într-un mod mai puţin obişnuit. Emoţiile juriului, ale spectatorilor şi telespectatorilor au fost extraordinare, mai ales când, pe scenă, puştiului i-a dat sângele la degetul cu care cânta la chitară.[contextly_auto_sidebar id=”8evtXlQQrHFeZzSm0nClqACGlx7u3jy7″] Sibianul Ruben a început să cânte de la vârsta de numai cinci ani şi a ales să o facă într-un mod ciudat. El a cântat o piesă de la Voltaj, impresionând pe toată lumea.
În timpul cântecului, publicul şi juriul au cântat împreună cu el “sunt mic, mic, dar nu-i nimic”. „Ruben, te-ai simţit bine pe scenă? Foarte bine ai cântat această melodie, ne-ai convins”, a spus Andra. La rândul său, Andi Moisescu a spus că nu are nicio importanţă cum ţine chitara, atâta timp cât poate transmite atâta emoţie tuturor. “Atât de tare am cântat la chitară încât mi-a dat sângele din deget”, a spus, la final, Ruben.

 

Ultima oră

Comentariul meu