sibiul pierde la pitești pe mâna vulpoiului bojovic. din nou!
Bojovic a făcut un meci extrem de slab la Pitești. Sârbul și-a bătut joc din nou de munca echipei!
bojovic a făcut un meci extrem de slab la pitești. sârbul și-a bătut joc din nou de munca echipei!
Bojovic a făcut un meci extrem de slab la Pitești. Sârbul și-a bătut joc din nou de munca echipei!

CSU Sibiu a pierdut doar la un punct diferență în ultima deplasare a sezonului. Sibienii au capotat cu 75-74, dar au avut ultimul atat, irosit ușor de Ceskovic. Înfrângerea vine la capătul unui meci în care căpitanul Bojovic a jucat execrabil, adică exact cum a făcut-o tot acest retur.

Înfrângere amară pentru sibieni la Pitești. Cu un joc parcă puțin mai bun decât în ultimele etape, Sibiul a ținut pasul toată partida cu gazdele. După ce la pauză a fost egalitate perfectă, a urmat un sfert trei excelent pentru gazde. [contextly_auto_sidebar id=”EDR8S2TWVvumJQSBQDMaEf7Xq9dvOtsr”]Sibiul a dat semne că poate să revină și a fost chiar la un pas să învingă, dar arbitrii au fluierat ușor abatere de pași la Ceskovic, la ultima fază a meciului, în care CSU reușise să bage mingea în coș.
Piteștenii au învins cu 75-74 și cu largul aport al srâbului Bojovic. Evoluția acestuia a fost execrabilă. Căpitanul a făcut și la Pitești, exact ceea ce a făcut în tot acest retur de campionat. A jucat doar pentru el, a preferat să nu paseze atunci când ar fi trebuit să o facă și a dezbinat încă odată jocul echipei noastre.
”Astăzi am făcut un meci bun, am jucat ca o echipă, uniți. Mă bucur că, o dată cu acest meci, jucătorii au trecut de acel blocaj mental pe care l-am avut și care ne punea în dificultate, de fiecare dată când adversarii se distanțau la 7-10 puncte. Astăzi nu am mai fost așa, nici nu s-au mai distanțat adversarii mult și am jucat până în ultimul moment. Din păcate  am avut ghinion la final. Noi ne dorim să câștigăm fiecare meci și încercăm să facem tot ce putem. Urmează un meci acasă, cu BC Timișoara, și ne vom pregăti bine pentru acesta iar în continuare pentru Cupa României unde sperăm să obținem un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul Cătălin Vulc, după meci.
CSU își ia la revedere de la fanii de acasă în ultima etapă, pe în 28 martie 2015, de la ora 17:15, când joacă cu BC Timișoara.

CSU:
Lee 19, Ceskovic 13, Hurd 11, Bojovic 9,  Calotă 9, Păun 5, Johnson 4, Zyle 4.

Ultima oră

Comentariul meu