video foto schimbări majore de pază acasă la iohannis. iată ce s-a construit acolo!

casa lui iohannisAngajații Serviciului de Protecție și Pază ce sunt desemnați să păzească non-stop reședința din Sibiu a lui Klaus Iohannis, vor avea din acest weekend condiții mai bune. Asta pentru că vineri s-a muncit de zor la amplasarea unui mini container în care aceștia vor sta.

Forfotă mare vineri peste stradă unde locuiește președintele Klaus Iohannis la Sibiu. Asta pentru că acolo mai multe echipe de muncitori au lucrat de zor pentru amplasarea a unui mini-container care să fie folosit ca post de control  pentru agenții SPP care păzesc non-stop reședința din Sibiu a Președintelui României.[contextly_auto_sidebar id=”DRoIycbVfrSZAFi7bTNf69HaOtFUkZDy”]
Decizia este luată după ce săptămâna trecută a avut loc un incident. Soția Președintelui a fost trezită din somn la ora 5.00 dimineața de un necunoscut care a sunat la interfonul casei. Carmen l-a sunat pe Klaus, iar acesta a alertat SPP-ul.
Se pare că după incident agenții SPP s-au plâns că au parte de condiții inumane în timp ce păzesc casa lui Iohannis. Atunci s-a luat decizia amplasării acestui post de pază.
Mai multe ec hipe de muncitori au montat ghereta, au legat-o la electricitate, telefonie și internet, iar de sâmbătă aceasta este la dispoziția celor de la SPP.


Lucrările desfășurate vineri au blocat una din cele două benzi de mers pe strada Bâlea către Ștefan cel Mare.
Și echipajul de Jandarmi va putea utiliza acel post de pază. Oricum aceștia patrulează aproape non-stop pe strada unde locuiește soția lui Iohannis, iar un alt echipaj de poliție este poziționat într-o benzinărie din apropiere.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=AZYi38iYOPs”]

Ultima oră

Comentariul meu