încep lucrările de modernizare pe calea guşteriţei. iată ce tronson se va închide!

Municipalitatea sibiană a anunțat că de luni, 23 martie încep lucrările de modernizare pe Calea Guşteriţei, strada fiind inclusă într-un proiect finanţat prin fonduri structurale, împreună cu strada Oţelarilor, Macaralei şi Măgheranului. lucrari

În cadrul acestui proiect este inclusă modernizarea Căii Guşteriţei pe tronsonul dintre sensul giratoriu de la Balanţa şi podul centurii ocolitoare peste râul Cibin, această porţiune măsurând aproximativ 1 km. Celălalt tronson al străzii, cel dintre Balanţa şi Podul Gării a fost reabilitat pe un proiect anterior. [contextly_auto_sidebar id=”XOW3vvj4FyRnqHANuS2lib5DXAB0VdSi”]
Lucrările din cadrul contractului prezent au o valoare de 6.544.126,47 lei (TVA inclus) şi presupun modernizarea reţelelor de apă şi canalizare, a carosabilului şi trotuarelor, crearea de locuri de parcare şi a pistelor de biciclete pe ambele sensuri. Pe acest tronson este prevăzută şi modernizarea sistemului de iluminat public.
Închiderea traficului pe porţiunea dintre podul centurii ocolitoare şi strada Ana Ipătescu. Constructorul, asocierea Geiger Transilvania – SC Construcţii SA – SC Universal Business SA, va începe lucrul pe porţiunea dintre podul centurii ocolitoare şi strada Ana Ipătescu, iar pentru a permite execuţia lucrărilor, traficul se va închide de luni, 23 martie, până la sfârşitul anului. În prima etapă vor fi executate lucrări de apă şi reţele, apoi se va reabilita structura rutieră.
Pe perioada închiderii traficului, Comisia de Circulaţie a aprobat ca rute ocolitoare strada Viitorului şi străzile secundare adiacente.
Mijloacele de transport public vor circula de asemenea pe un traseu modificat până la finalizarea lucrărilor, oprindu-se la sensul giratoriu de la Balanţa.  calea gusteritei_marcata
Astfel, autobuzele de pe traseul 10, 2, 118 şi 115 vor circula pe un traseu modificat.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. BRAVO PRIMARIEI SIBIU SI TURSIB.
    Au facut dintr-un cartier al SIBIULUI, ai caror locuitori platesc taxe si impozite , o zona izolata fara nici un mijloc de transport in comun.
    Ce fac Domnilor copii care trebuie sa ajunga dimineata la scoala sau parintii care trebuie sa-si duca inainte de ajunge ei insusi la serviciu copii la gradinita. vor fi nevoiti sa mearga km pe jos.